AD-blacklist1

2015
már.
30

Görög focisták balesete

Írta: szerk

71000A görög válogatott játékosai sérültek meg a reggeli halálos balesetben a Ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő reggel történt halálos balesetben – közölte a görög nagykövetség sajtóattaséja az MTI-vel.

  

 

Nikolaosz Vlahakisz elmondta: Vangelisz Morasz, Panajotisz Tahcidisz és Jannisz Fetfacidisz sérültek meg a balesetben. Mindhárman Olaszországban légióskodnak, ezért nem a csapattal utaztak, hanem külön taxival mentek. Mindhárman fej- és lábsérüléseket szenvedtek. A vizsgálatok során megállapították, hogy ketten könnyebben sérültek meg, ők várhatóan délután elhagyhatják a kórházat. A harmadik sérült várhatóan estig megfigyelésre a kórházban marad - közölték. A játékosokat a kórházban meglátogatta a görög konzul is – mondta a sajtóattasé.

A balesetben a másik személyautó söfőrje elhunyt.

 

A teljes cikk az ATV oldalán olvasható

fotó: atv.hu

 


Beton esett a sínre

A felújítás alatt álló Sibrik Miklós úti felüljáróról hullottak a vasdarabok, a metró mellett a sínre is estek – írta a Metróért Egyesület hétfő délelőtt.
A BKK szerint pályahiba miatt nem jár a hármas metró, az utasokat pótlóbuszok szállítják. A Metróért Egyesület Facebook-oldalán szerepel a vasbetonos verzió. Az Egyesület szerint a lehulló elemek eltalálták az egyik, fordítóvágányokról kihaladó szerelvényt is, egy másik szerelvény vészfékkel meg tudott állni a lehulló építési törmelék előtt. (vs.hu)