AD-blacklist1

2020
aug.
12

Mentőöv az állásukat vesztett kreatív és kommunikációs szakembereknek

Szerző: szerk-OGY

Kinai sajttaj 092A koronavírus járvány miatt állás nélkül maradt vagy nehéz helyzetbe került kommunikációs szakembereket támogat a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (MAKSZ) legújabb programja, amelyhez a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet partnerként, a Magyar Telekom pedig kiemelt támogatóként csatlakozott.

Bõvebben

2020
aug.
10

Látogatás a Kincsem Parkban - 2

Szerző: szerk-OGY

2kincsem 33lead2aAddig gyűjtögették a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezet tagjai az erőt, mígnem augusztus 4-én újabb programot teljesítettek. Ezúttal hazai pályán maradtak, a Kincsem Parkot látogatták meg. Juhász Györgyi kétrészes beszámolójának befejező részét közöljük.

Bõvebben

2020
aug.
09

Látogatás a Kincsem Parkban - 1

Szerző: szerk

kincsem 21leadAddig gyűjtögették a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezet tagjai az erőt, mígnem augusztus 4-én újabb programot teljesítettek. Ezúttal hazai pályán maradtak, a Kincsem Parkot látogatták meg. Juhász Györgyi kétrészes beszámolóját közöljük.

Bõvebben

2020
aug.
07

Sikeres volt a cigányok családi napja

Szerző: Oszvald György

Roma nap Heni pic 6leadA meghívója hagyományőrző és családi sportnapra szólt augusztus 1-jére. A helyszínt a Bárka Humánszolgáltató központ és a Kocsis Sándor Sportközpont Ihász utcai sport telepe biztosította. A részvétel minden eddiginél nagyobb volt; az egész napos rendezvényt színes, felnőtteknek és gyerekeknek szóló programok tették változatossá.

Bõvebben

2020
aug.
06

Elhagyatott épületek gyulladtak ki a X. kerületben

Szerző: szerk

f 868578 leadKét, egymás mellett lévőb kisebb elhagyatott épület gyulladt ki kedden délután Budapesten, a X. kerületi Pongrác úton. A budapesti tűzoltók a lángokat eloltották. Az épületekben nem volt senki, személyi sérülés nem történt – írta közleményében a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság augusztus 4-én.

Bõvebben