AD-blacklist1

2017
jún.
23

Szent László Díj és más kitüntetések átadása

Szerző: Oszvald György

SZTLN Elismeresek 001 leadGyorshír - Ünnepélyes testületi ülésen adta át Kovács Róbert polgármester június 22-én Kőbánya elismeréseit azoknak, akik munkájukkal, szellemiségükkel gazdagították szűkebb pátriájukat, s elősegítették, hogy a kerület híre, megítélése tovább javuljon, fejlődjön.

Bõvebben

2017
jún.
19

Mondj nemet az internetes zaklatásra!

Szerző: szerk

internet veszely 427x280Nemzetközi kampány indult a gyermekek online szexuális kizsákmányolása ellen, a magyar rendőrség ennek részeként kampányfilmmel igyekszik felhívni a figyelmet erre a bűncselekménytípusra.

Bõvebben

2017
jún.
19

Az idős föstő kent egy képet a templomnak

Szerző: Oszvald György

Meiszter kep POL 002leadMeiszter Kálmán kőbányai festőművész egy képet ajándékozott a kőbányai Mindenkor Segítő Szűz Mária plébániatemplomnak. A festményt a június 18-ai reggel 9 órás misén fogadta a közismert nevén Lengyel templom.

Bõvebben

2017
jún.
19

Hagyományok követése – újításokkal

Szerző: Oszvald György

stroke okt 111leadÉvzáró rendezvényt tartott a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke Betegszervezete május 31-én. Egy év munkáját értékelték a klubtagok, tekintettel arra, hogy egy új stáb szervezte a programokat, irányította a munkát. De nem feledkeztek meg a szokásos vidámságról sem…

Bõvebben

2017
jún.
16

Borkóstoló a pincében

Szerző: Oszvald György

Stroke boros 070leadKülönleges helyre, a Bebek utcában található Óhegyi Pince Budapest borpalackozóba és borpincébe látogattak el a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Stroke betegszervezet tagjai május elején. A látogatás a korábbi helytörténeti séták folytatásának tekinthetők.

Bõvebben