AD-blacklist1

2020
már.
22

Koronavírus – a lélek is beteg lehet

Szerző: szerk

korona lead2Szinte naponta hallani olyan önkéntes kezdeményezésekről, melyek a koronavírus fertőzésének megelőzése érdekében segíteni kívánnak valamilyen módon: bevásárlás az időseknek, receptek kiváltása és még megannyi más. A vírusveszély miatti munka, munkahely elvesztése is súlyos gond, és nem csak gazdasági kérdés…

Bõvebben

2020
már.
17

Földi változások az égieknél

Szerző: szerk-OGY

OKU 6 011Mind a katolikus, mind a református egyház beszünteti az istentiszteleteket. Vasárnap, március 22-én már nem lesz nyilvános szentmise, ám a papok végig vezetik a szertartást, a hívek pedig otthonról követhetik.

Bõvebben

2020
már.
15

A Richter is a koronavírus ellenszerét kutatók között

Szerző: szerk

richter rg debrecen2 leadA koronavírus miatti fertőzésveszély miatt, a járvány megfékezése céljából egy kutató csoport jött létre, mely feladata megtalálni az ellenszert. A kutatásban a kőbányai székhelyű Richter Gedeon Nyrt. is részt vesz.

Bõvebben

2020
már.
13

Közérdekű tájékoztatások a koronavírus-vészhelyzet idején

Szerző: szerk-OGY

korosiAz internetet böngészve több olyan értesítésre, közleményre bukkanunk, melyek rendezvények, események lemondásáról, elhalasztásáról, szolgáltatások változásáról szólnak. Mivel valószínű, hogy nem mindenki látja mindegyiket, a 10kerkult.hu összegyűjtött egy csokrot, szélesítendő azon felületek körét, melyeken az aktuális információk olvashatók.

Bõvebben

2020
már.
11

Koronavírus – vészhelyzeti kőbányai körkép

Szerző: Oszvald György

korona 2Március 10-én déli 12 órakor szembesült a 10kerkult.hu szerkesztősége azzal, hogy elmarad az idei Kőbányai Pedagógiai Napok rendezvénysorozata. Ennek oka a koronavírus fertőzési kockázatának növekedése, egyben az elvárható elővigyázatosság volt; - a Kelet-Pesti Tankerületi Központ a felettes szerv utasításának tett  eleget.

Bõvebben