AD-blacklist1

2021
ápr.
13

Kerti gépek és alkatrészek: vásárlási útmutató egy webáruháztól

Szerző: szerk-OGY

pexels leadA kerti szezon a jó idő beköszöntével szinte azonnal indul, és bizony jó néhány hónapig munkát is ad majd azoknak, akiknek van kertjük. Az egyik nem annyira közkedvelt eszköz, ami a tavasz megérkeztével újra és újra elő szokott kerüli az például a fűnyíró.

Bõvebben

2021
ápr.
12

A NER médiaholding vezére is jelölt a Richter igazgatói tagságára

Szerző: szerk-OGY

RG lead 1Március végén adta hírül szerkesztőségünk, hogy a Richter Gedeon Nyrt. idei közgyűlésén jelentős nagyságrendű osztalékemelésről döntenek a részvényesek. A napirendek között szerepel új igazgatósági tagok megválasztása is, a jelölt személyéről azonban nem írtunk konkrétumot.

Bõvebben

2021
már.
30

Közel 5,7%-os osztalékemelésre számíthatnak a Richter részvényesei

Szerző: szerk-OGY

RG lead 1Április 15-én 14 órától közgyűlést tart a Richter – tette közzé honlapján a társaság. Sok egyéb mellett az osztalék mértékéről is dönteni fognak a vállalatnál. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja április 27. Változás esetén a Társaság haladéktalanul, nyilvános közzététel tájékoztatja a részvényeseket.

Bõvebben

2021
már.
26

T-DOC: A modern doktor – online rendel

Szerző: Oszvald György

Dani t doc telemedicina leadElindult a T-DOC, Magyarország legújabb és leginnovatívabb digitális egészségplatformja, mely optimális és minőségi megoldásokat nyújt napjaink egészségügyi kihívásaira. A cég a klasszikus telemedicina elemeket tovább gondolva, újabb funkciókkal és előfizetési logikával lépett a digitális egészségügyi piacra.

Bõvebben

2021
már.
19

Elérkezett a stresszmentes konyhafelújítás ideje!

Szerző: szerk

konyha1 leadA tavasszal együtt megérkezett a lakásfelújítási szezon is, ami sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint valaha. A legtöbb háztartásban a konyha számít az otthon szívének, aminek felújítása sok tervben szerepel…

Bõvebben