AD-blacklist1

2018
aug.
20

Blues és új kenyér

Szerző: Oszvald György

AUG20 Kobanya 002leadGyorshír

Augusztus 19-én sztárfellépőkkel, a 65. születésnapját ünneplő Póka Egon és barátaival rendezték meg a tűzijátékkal záruló 6. Kőbányai Blues Fesztivált, 20-án a nemzeti ünnepünkön az államlapító Szent István király emlékére tartották meg az új kenyér megáldásával és megszentelésével egybekötött megemlékezést.

Bõvebben

2018
aug.
20

Szálka nélküli klubnap a kertben

Szerző: Oszvald György

Szaksz halaszle 008leadA Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas Klubja egy kellemes, halászléfőzéssel egybekötött klubnapot tartott a Bárka Humánszolgáltató Központ Ihász utcai kertjében augusztus 10-én. A kellemes délután sikeres volt, csont – bocsi, szálka – nélkül zajlott le.

Bõvebben

2018
aug.
17

A Ludovikán jártak a stroke klub betegei

Szerző: Oszvald György

Stroke Ludovika 046 leadBár a rekkenő hőség néhány agyi érkatasztrófát szenvedett beteget visszariasztott egy szokásos utazástól és némi sétától, így is közel húsz fő találkozott a Ludovika épülete előtt augusztus 7-én a délelőtti órákban.

Bõvebben

2018
aug.
16

Másnak sem tetszett az útfestés

Szerző: Oszvald György

P10x leadÚjabb fejlemény van a Kőér utca-Petrőczy út kereszteződésében a nemrég felfestett, és kifogásolt parkolósáv kezdő szakaszánál. Már, ha az irányt a Kőér utca felől a Kelemen utca felé nézzük.

Bõvebben

2018
aug.
14

Nolám! Mennyi is az annyi?

Szerző: Oszvald György

P6 leadA több helyen is, az útkereszteződéseknél meglehetősen furcsára – mondhatjuk azt is, hogy szabálytalanra – sikerült parkolósávok felfestését egy konkrét helyszínen ma (vagy lehet, hogy tegnap) módosították. Nem zárjuk ki, hogy ezt máshol is megtették, de jól tették, mert az 5 méter, az 5 méter.

Bõvebben