AD-blacklist1

2024
feb.
29

Érdemes már most tervezni a 2024-es nyári vakációt?

Szerző: szerk

utazas leadMivel lassan már itt a tavasz, ideje lehet meggondolni, hogy milyen nyaralást szeretnél az idén. Akár hazai, akár külföldi utat tervezel, nem érdemes sokat halogatni, mert ahogy a következőkben leírjuk, számos olyan izgalmas esemény lesz, ami miatt sok úti cél szállásai hamar megtelhetnek. Ilyen esemény például a nyári olimpia Párizsban…

Bõvebben

2023
dec.
04

Ground golf helyett jön a B-terv

Szerző: szerk-OGY

B terv 2A Kőbányai Sportszövetség Senior Szakbizottsága az első Nemzetközi Ground Golf Sporttalálkozó és Mikulásnapi Egyéni Versenyt szervezett december 6-ára. Bár a nevezés rekordnagyságú volt, a várható esős időjárás miatt a sportrendezvény elmarad, és helyébe lép a B-terv.

Bõvebben

2023
szep.
04

Magyar teke-siker Svédországban – nem hivatalos világcsúccsal

Szerző: Oszvald György

Dorka SC leadSzalai-Bordács Dorottya a Rákoshegyi VSE tekézője, magyar bajnok és magyar válogatott, szenzációs eredményt ért el egy svédországi, nemzetközi teke kupán (Scandinavian Crown, Västerås - 9PIN Bowling) augusztus utolsó hétvégéjén. Nem hivatalos világcsúccsal verte a svéd és nemzetközi mezőnyt.

Bõvebben

2023
aug.
01

Sportprogramok a nyári táborokban

Szerző: Oszvald György

HM leadA Kőbányai Sportszövetség a nyári időszakban – június 28-tól augusztus 10-ig – honvédelmi sportfoglalkozásokkal bűvölte el az iskolás gyerekeket. A program hat foglalkozást tartalmaz, melyekből az első négyet sikerrel tartották meg, a következő két eseményt augusztus 3-án és 10-én rendezik meg.

Bõvebben

2023
júl.
11

Minden idők legtöbb gólt szerző légiósai az NB 1-ben

Szerző: szerk

foci leadKörülnéztünk a magyar élvonal légiósai között és összeállítottuk minden idők legjobb külföldi gólvágóit Magyarországon, a lista sok érdekességet fog tartalmazni.

Bõvebben