AD-blacklist1

2024
ápr.
12

Képek, versek és a zene összefonódása a Költészet napján

Szerző: Oszvald György

KKIE kolt napja 045leadA Kőbányai Képző és Iparművészek Egyesülete április 10-én a Költészet napja tiszteletére egy különleges kiállítást rendezett, melynek az Összművészeti Trialógus – beszélgetés képzőművészetről, irodalomról, zenéről címet adta. A képzőművészek képei, grafikái, fotói, textil alkotásai, kisplasztikái, az írott és elmondott versek egy nagyon sokszínű kiállítást eredményeztek.

Bõvebben

2024
már.
08

Festett és rajzolt lovak

Szerző: Oszvald György

Angi2 leadA tehetséges fiatal, Avar Angelina művésztanoncot gyakorlatilag az utolsó napon invitáltam Rehorovics Anita kiállítására február 15-én. Az apropó az volt, hogy Anita képei között, több lovat, lovakat is ábrázoló művet láttam a megnyitón, másfelől Angelina szenzációsan rajzolja a kedvenc állatát…

Bõvebben

2024
feb.
22

Így választhatod ki a tökéletes fürdőszoba szőnyeget

Szerző: szerk

furdoszoba leadAz otthonunk egyik olyan helyisége, ahol gyakran észre sem vesszük, mennyire fontos szerepet tölt be, a fürdőszoba. Ez a helyiség nem csupán egy egyszerű funkcionális tér, hanem egy olyan szentély, ahol reggelente felkészülünk a napra, vagy este visszavonulunk egy kis pihenésre. Az atmoszférája és kényelme jelentős mértékben befolyásolja hangulatunkat és közérzetünket, ezért fontos, hogy minden részletére odafigyel-jünk, beleértve a fürdőszoba szőnyegét is.

Bõvebben

2024
jan.
27

Városszövet – Aknay Tibor fotókiálítása

Szerző: Oszvald György

AknaiTibor 033 leadA G12 galéria csak egy ugrásra van a Széll Kálmán tértől, a Hajnóczy József utca elején. Egy kedves, hangulatos kávézó és borbár az otthona a galériának, egy-egy megnyitón zsúfolásig tele van. Aknay Tibor fotóművész itt állította ki válogatott fotóit Városszövet címmel január 15-én.

Bõvebben

2023
dec.
12

Az angyal énekel

Szerző: Oszvald György

Illessyne angyal 045leadIlléssyné Naszádos Ilona tűzzománcművész Az angyal énekel című kiállítása nyílt meg a Szent László templom plébániája közösségi termében, december 3-án. A lenyűgöző égetett zománcos képek tematikája a karácsonyi ünnepkört idézte. A kiállítás a Kőbányai Német Önkormányzat rendezésében valósult meg.

Bõvebben