AD-blacklist1

2019
feb.
05

Itt a titkos favorit a belföldi wellness szállodák közt!

Szerző: szerk

abacus hotel leadBudapestről mindössze 20 percnyi autóutat kell tennünk, hogy megérkezzünk Herceghalomra, a négycsillagos Abacus szállodába. Itt pedig egy relaxáló, garantáltan pihentető üdülésben lehet részünk. 

Bõvebben

2018
dec.
22

Jó nekünk Rózsa képeit nézni

Szerző: Oszvald György

FSZEK Regos foto 87leadMegfagyott pillanatok címmel látható a FSZEK Kőbányai könyvtárában Regős Rózsa téli hangulatokat bemutató fotókiállítása. A megnyitót Kézdi Beáta újságíró, az Evangélikus élet főszerkesztője mondta.

Bõvebben

2018
dec.
18

Koncert és hangszerkóstolgató

Szerző: szerk

barokk4leadA Müpa Fesztivál Színházban adott hangversenyt a Kroó Baroque Ensemble és a Kroó Szimfonikus Zenekar. A koncertet Állati zenék címmel, a Családi és Ifjúsági programsorozat keretében rendezte meg a Müpa, saját produkciójaként, december 10-én.

Bõvebben

2018
dec.
16

Színes programok advent harmadik vasárnapján

Szerző: szerk-OGY

X ker 3rd Advent 036leadAz Advent Kőbányán utolsó adventi rendezvényét tartják, a Kőrösi Kulturális Központban és a ház előtti téren ma, december 16-án, 16 órai kezdéssel. A programokból szemezgettünk...

Bõvebben

2018
dec.
06

Ki tartja a tükröt?

Szerző: Oszvald György

KKIE Gal Magdi kiallitas 107leadGál Magdolna kőbányai festőművész Lélektükör című kiállítását december 10-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Kő-Café Galériában, Kőbányán, a KÖSZI épületében.

Bõvebben