AD-blacklist1

2018
ápr.
15

Díszterem-avató extrákkal

Szerző: Oszvald György

KROO muv tanar koncert 033leadRendhagyó művésztanári koncerttel avatták fel a Kroó György Zeneiskola emelt színpaddal felújított Dísztermét április 5-én. A hangversenyen különleges produkciók hangzottak el.

Bõvebben

2018
ápr.
12

Koreográfusok estje a Kőrösiben

Szerző: Oszvald György

SDC Igricek 375Koreográfusok premier előadásai teszik különlegessé az április 13-ai, a Kőrösi Kulturális Központ színpadán bemutatott táncokat. Sándor Tímea és Soós Viktória ráadásul közös munkával rukkol elő ez alkalommal.

Bõvebben

2018
ápr.
09

Az igric

Szerző: Oszvald György

SDC Igricek 211leadA Medve Színpad által képviselt egyedi, kísérleti színházi műfaj leginkább a misztériumjátékok és ősképek világát idézi. Drámai elképzelések a láthatatlan és látható világról mozgással, tánccal, az előadásokhoz komponált, élő zenével. Az előadást a Marcibányi téri kultúrházban tekintettük meg április 6-án.

Bõvebben

2018
ápr.
05

Mi végre az elszigeteltség?

Szerző: Oszvald György

SDC proba 0413 ra 192leadMár csak nyolcat kell aludni, s április 13-án este felgördül a függöny a Kőrösi Kulturális Központ színháztermében. A Spirit Dance Company táncosai és koreográfusai lesznek a főszereplők a táncesten. Szili Vera koreográfust a próbán kerestük fel az Elszigetelve című táncművének premierje okán.

Bõvebben

2018
ápr.
02

Erdő, erdő, kerek erdő, de szép madár lakja kettő

Szerző: Oszvald György

KROO muzeum folk 037leadA harmadik tétel hangjai csendültek fel a Kereskedelmi és Vendéglátóipari múzeumban, Óbudán március 18-án. A sorozatban ezúttal a Kroó György Zeneiskola AMI gitár és népzene tanszakos növendékei léptek fel.

Bõvebben