AD-blacklist1

2013
aug.
25

Bliccelős polgármesterek

bp latkepAz átlagembernek munkanap volt augusztus 24-e. A Hir24 utána járt, vajon mit mennyire vetik magukat a dolgaikba a kerületi vezetők. Nos, többségük elbliccelte a szombati munkanapot.

 

 

 

Mint a Hir24 írja, ,,az átlagembernek munkanap volt augusztus 24-e. A többségnek ezen az álmatag szombaton is az irodában kellett küzdenie a túlélésért. Kíváncsiak voltunk, mi a helyzet a polgármesterekkel, ezért körbetelefonáltuk mind a 23 budapesti kerület vezetőjének irodáját. Érdekes dolgokat tapasztaltunk.


László Tamás (Fidesz-KDNP), a 15. kerület vezetője volt az egyetlen, akit az irodájában el tudtunk érni. Kérdésünkre, hogy miért ment ma be a hivatalba, azt mondta, "mert sok a dolog". Arról, hogy társainak többsége lazít ezen a napon - a jellemző ugyanis az, hogy a városvezetők inkább szabadságra mentek ma -, nem kívánt véleményt mondani.
László Tamáson kívül - munkatársai állítása szerint - dolgozott még az újpesti kerületvezető, Wintermantel Zsolt (Fidesz-KDNP). Telefonon viszont nem tudtunk beszélni vele, mert csak az e-mailjeit olvassa. Szintén bement a hivatalba a ferencvárosi Bácskai János (Fidesz-KDNP). Ő hívásunkkor épp tárgyalt.


Felvette a munkát ma a kőbányai polgármester, Kovács Róbert (Fidesz-KDNP) is, de telefonon őt sem értük el. Kollégái azt mondták, inkább hétfőn hívjuk, mert most épp "az irodáját takarítja". Ugyancsak dolgozik Tóth József (MSZP), de ő délután kezdi a munkát, Papcsák Ferenc, Zugló vezetője pedig bár dolgozik, de telefonon ő sem elérhető, mert vidéken van. Kovács Péter, XVI. kerületi polgármester szintén dolgozott ma, de ő már délben elment. Ennyi legény volt szombaton a gáton..."


A teljes lista a magyarázatokkal itt olvasható.