AD-blacklist1

2015
okt.
04

Félretájékoztató-ügyi miniszter

Rogán Antal leendő állam- és pártpropaganda-ügyi miniszter megint jól odamondott azoknak a szemét libsiknek, meg balosoknak: hogy, azt mondja, hogy a hazai és nemzetközi liberálbalos, balliberális genyók végső soron Magyarország Európai Unióból való kizárását akarják elérni.

Mindezt arra alapozta, hogy az európai liberálisok frakciója a következő héten kezdeményezni akarja az úgynevezett 7. cikkely szerinti eljárást, azaz Magyarország szavazati jogainak felfüggesztését, végső soron az ország kizárását az unióból.


A már baromira unalmas liberális démonizálással éppen páros gond akad.
Egy: az Európai Parlamentben az a néppárti frakció adja a többséget, amelynek a magyar kormánypárt is tagja, tehát nagy esély úgysincs a cikkelyezésre.
Kettő: Európa befolyásos politikusai, így Angela Merkel német kancellár, Donald Tusk Európai Tanács-elnök és Jean-Claude Juncker Európai Bizottság-elnök szintén jobboldaliak, tehát eszmeszinten a magyar kormánnyal, annak pártjával és annak vezetőjével vannak egy oldalon. Tehát ezt és az első pontot figyelembe véve a libsis ármánykodásra való utalás és attól való félelem elég hiteltelen riogatás a majdani legfőbb főkommunikátortól.


Egyébként meg: valaha azt mondta volt Rogán elvtárs főnöke, hogy „az unión kívül is van élet”. Meg még: állandóan cseszegetik Brüsszelt Budapestről, hogy ők a hülyék, mi meg az okosok.
Akkor miért is fél Rogán elvtárs? Ha eredményes is lenne a libsis betartás, legfeljebb még élesebben meg lehet mutatni a magyar unortodoxiát, megmutatni a töketlen EU-nak, hogy milyen fasza gyerekek vagyunk nélkülük is.

Vagy nem attól fél, hogy az esetleges kiakolbólítás esetén ugranak az eurómilliádok?
Hogy akkor nem lesz miből működtetni a NER-t, hogy akkor az talán kártyavárként omlik össze?
Hogy akkor nem lesz mit gátlástalanul lenyúlni? Nem lesz miből fenntartani a Rogán- és Lázár-féle luxus életvitelt?
Szar ügy, tényleg. A könnyem majd' kicsordul.
De akkor miért nem erről beszél a leendő propaganda miniszter?

Még ki se nevezték, de már félretájékozatat. Mi lesz, ha megkapja a papírját is?