AD-blacklist1

2012
feb.
22

Legyél te is egészséges!

suliKőbányán elindult a Legyél Bajnok! nevű projekt, az önkormányzat és a Danone együttműködésével, az egészséges életmód népszerűsítésére.


(Az alábbi rövid hírt a polgármester Facebook-oldala tette közzé. Az önkormányzati szervezésű eseményről a 10kerkult.hu nem kapott értesítést, így bővebb beszámolót nem tudunk róla adni. Mivel a sajtóügyeket intéző polgármesteri kabinet tud a létezésünkről, így az értesítés elmaradását vagy véletlennek vagy szándékos cselekedetnek tudjuk be.)


„Ismét mintaértékű együttműködési projekt indult Kőbányán. A több, mint két évtizede kerületünkben működő Danone Kft. kezdeményezésére született meg a Legyél bajnok projekt ötlete, mely önkormányzatunk és a kerületi általános iskolák együttműködésével valósul meg. A projekt a gyermekek egészséges étkezésre és életvitelre, szabadidejük aktív és hasznos eltöltésére nevelését célozza, egy egyedülálló módon megálmodott, interaktív, játékos oktatási program segítségével! A Legyél Bajnok! 2012. projekt nyitórendezvényét kedden tartottuk, hatalmas érdeklődés mellett!”


(forrás: Kovács Róbert – Facebook)