AD-blacklist1

2011
nov.
28

Epizód a közmeghallgatásról

Írta: Oszvald György

 

kozmeg 133Javában zajlott a kérdés-felelet a november 24-ei közmeghallgatáson, amikor a Kőbányai Regionális Híradónak forgató, Balogh Katalin (a képen balra) vezette Szent Lászlós-stáb egyik tagja, Goráncz Vanda kért szót.

„Kedves Jelenlévők, Polgármester úr!

Tudom, hogy nem jelentkeztem be előre és tudom, hogy amit mondani szeretnék, nem nagyon van összefüggésben a fórum témáival. Elnézést kérek ezért, de jó hírt tudok mondani. kozmeg 134A Brad Pitt-féle film forgatásának kezdetén a Szent László Gimnázium ígéretet kapott, hogy egyfajta kárpótlásként támogatást kap az eszközeinek fejlesztésére, gyarapítására. Úgy tudjuk, ebben a felajánlásban a polgármester úrnak is szerepe volt. Ma megérkeztek az eszközök mintegy 2 millió forint értékben, ahogyan azt ígéreték. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ebben közreműködött.” (képünkön: Goráncz Vanda)

  Mielőtt leülhetett volna Kovács Róbert rákérdezett, milyen eszközökkel gyarapodott a gimnázium kommunikációs tagozata? Így tudták meg a jelenlévők, így a 10kerkult.hu is, hogy egy ultramodern, digitális kamera az egyik készülék. Ez már nem filmes, hanem memóriakártyára dolgozik és ezernyi olyan funkciója van, amellyel a jelenlegi kamera nem rendelkezik. Vanda elmondta, hogy még csak arra volt idejük, hogy kézbe fogják és megnézzék a kezelőszerveit. A másik ajándék pedig egy szintén modern és digitális fényképezőgép, amely képes nagy felbontású, HD minőségű video felvétel készítésére is.

 

fotó: 10kerkult.hu/OGY