AD-blacklist1

2021
már.
18

Anyu, olvasd el!

Írta: szerk

peopleteam tabor leadMég a tavaszt várjuk, az időjárás félig-meddig még a telet idézi, de már most érdemes gyermekeink vakációs programjairól gondolkodni, a hasznos nyári időtöltésről gondoskodni, bízva abban, hogy a koronavírus-járvány 2021-ben sem veheti el a lehetőséget a nyári táborok szervezésétől.

 


Tavaly május 20-án jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy megtarthatók az ottalvós táborok, és ezzel eldőlt, hogy a PEOPLE TEAM méltón megünnepelheti fennállásának 30. évfordulóját.

 

   Ahogyan az előző évben, 2021-ben is a legjobbakat reméljük, számolunk az oltásprogramok sikerével, jóllehet addig is betartjuk a kötelező előírásokat, sőt továbbgondoltuk azokat. Nemcsak a Covidtól, de más kellemetlenségtől is igyekszünk megóvni a résztvevőket, akik azért jönnek hozzánk, hogy képességeiket fejlesszék, kicsit nyugton hagyják anyuékat, illetve fantasztikusan érezzék magukat kortársaik körében a lezárások végtelennek tűnő időszaka után.

   Ami működött és bevált, megtartjuk. Miért is ne tennénk, ha tavaly a fokozott, ám cseppet sem kellemetlen elővigyázatosság nyomán a szokásos „tábori megbetegedések” száma (orrfolyás, köhögés, hasmenés stb.) is a tizedére csökkent?

 

peopleteam tabor2

 

Így védekezünk mi

 

   Mivel a PT-táborok kiemelt népszerűségnek örvendenek, eddig is három orvos tüsténkedett mellettünk; ahogyan korábban, ezúttal is gondoskodunk kézfertőtlenítők kihelyezéséről: megnégyszereztük a számukat még a tavalyihoz képest is.
   Habár eddig sem szerettünk a szobában punnyadni, megnöveltük a szabadtéri programok számát. Este az eddigiekhez hasonlóan vidámparkunkban várjuk a kikapcsolódni vágyókat. A szobákon mindössze másodmagaddal kell osztoznod. A 2×2 ágyas ikerszobák zuhanyozóval, vécével, hűtővel felszereltek. Ezekben és a közös terekben is naponta többször fertőtlenítünk.
   A betegségmegelőzéshez hozzátartozik az immunrendszer megerősítése. Ehhez ezúttal is salátabárral, illetve korlátlan gyümölcs- és zöldségfogyasztással járulunk hozzá. Többek között az alábbiakból csemegézhetsz: banán, alma, narancs, barack, paradicsom, répa, uborka, kukorica. Jól hangzik, igaz?

 

peopleteam tabor3

 

Kötelességeid

 

   Egyrészt betegen ne gyere táborozni! Pihend ki magad otthon, és ha tünetmentes vagy, csatlakozz a következő turnushoz. Ha itt kezded magad rosszul érezni, elkülönítünk – még trendi védőruhás személyzetet is kapsz magad mellé. A helyszínt nyitáskor és időről időre később is fertőtlenítjük, a résztvevőknek pedig higiénés oktatást tartunk. Tudjuk, hogy a csapból is ez folyik több mint egy éve, de mi is külön megkérünk rá, hogy ügyelj a megfelelő higiéniára.

 

peopleteam tabor5

 

Anyu, olvasd el!

 

   A tapasztalt táboroztatók tisztában vannak vele: ahol gyerekek vannak, ott bármi előfordulhat. Teleportálás, kis lábujj beütése egy kavicsba, és hasonlók. Ezért megyünk a dolgok elébe. Eddig több mint 22 ezer gyerkőcre vigyáztunk, és mind szerencsésen túlélte. Ahogyan mi is. Minden kedves szülőt megnyugtathatunk, hogy szemük fénye idén is a lehető legjobb kezekbe kerül. Számítunk az együttműködésükre – eddig is felelősen nyilatkozniuk kellett arról, hogy gyermeküket egészségesen küldik közösségbe.

 

 

A lényeg tehát nem változik: óvatosság, következetesség, felelősségtudat és odafigyelés mindhárom PT-turnusban: (1) július 25-31. (2) augusztus 1-7. (3) augusztus 8-14.

 

   Érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert 2021-ben is korán betelhetnek a helyek. Megháláljuk a bizalmat.