AD-blacklist1

2020
aug.
25

Iskolakezdési támogatás - beváltóhely kerestetik

Írta: Oszvald György

tanevkezdesKőbánya Önkormányzata Képviselő testülete ebben az évben is támogatja az iskolakezdést. A 2020. augusztus 1. napján kőbányai lakcímmel rendelkező általánosiskolás-korú gyermekek és a középfokú intézmény nappali tagozatán tanuló diákok egyaránt részesülhetnek az 5 000 Ft értékű vásárlási utalványban.

 

 

Ma, augusztus 25-én kora reggel vetem észre egy érdeklődő posztot az egyik kőbányai facebook oldal hírfolyamában. Szabó Marcsi érdeklődött afelől, hogy

 

   „meg tudná mondani valaki, hogy amit kaptunk az önkormányzattól, beiskolázási támogatást, az hol fogadják el? Ma több üzletben jártunk, de nem jártunk sikerrel. Köszönöm.”

 

   A posztot 24-én estefelé tehette ki a látogató, melyre szinte azonnal érkeztek a válaszok. Ezek többnyire javaslatok, ill. cáfolatok voltak, mármint hogy hol, és melyik üzletben lehet beváltani az utalványokat.

   Többen ajánlották, hogy az érdeklődők keressék fel az edenred.hu oldalt, melyen megtalálják az elfogadóhelyeket.

  

   Pásztor Szilvia azt írta Marcsinak, „hogy Auchan és a Tesco tuti” – de azonnal jött a replika: „A Tescoban tuti nem. Ott voltunk, meg a Müllerben sem. Meg még vagy 5 üzlet, amik a Kökiben vannak, ahol nem.”

 

   Egyéb javaslatok a beváltási lehetőségekre:

 

   Pálfi Viktória Johanna: Rengeteg helyen elfogadják. Az Edenred oldalára kell felmenni, ott az elfogadóhely kereső. Spar, Deichman, Kes Papír, Budmil, Adidas, kajáldák, szinte mind. Legalábbis a honlapon ez szerepel.”

   Czobor Ildikó szerint: „Tavaly több nagy üzletben is elfogadták. Decathlon, Deichmann, Hervis, stb., még Kőbánya alsón a Skálában is.”

 

   Mások azt kérdezték, hogy hol és mikor lehet hozzájutni a Kőbányai Önkormányzat iskolakezdési támogatásához?

 

   A válaszhoz szerkesztőségünk az önkormányzat hivatalos honlapját javasolja forrásnak.

A támogatásra vonatkozó információk IDE kattintva olvashatók.

 

   Remélem, a 10kerkult.hu tudott segíteni olvasóinknak, az érdekeleteknek! (-a szerk.)

 

fotó: 24.hu