AD-blacklist1

2024
ápr.
02

Kőbányai ground golf sikerek Spanyolországban

Szerző: Oszvald György

Ground golf Eb 063 leadElektronikus levelet kapott minap a 10kerkult.hu portál. Potos Ilona, a Kőbányai Sportszövetség elnöke küldött nagyszerű híreket. „Örömmel tájékoztatom önöket a Spanyolország, Segovia városában elért magyar sikerekről az Open Európa Ground Golf versenyünkkel kapcsolatosan!”

Az eredmények magukért beszélnek…

Bõvebben

2024
már.
31

Így gyúrhatod ki magad otthon eszközök nélkül!

Szerző: szerk

torna leadSokaknak nincsen idejük edzőtermekbe járni vagy esetleg uszodába, így nekik kifejezetten jó megoldást nyújthat, ha otthonukban végzik az edzéseket. A gyakorlatokat és az edzés intenzitását pontosan meg kell határozni, így ugyan azt az eredményt érhetjük el, mintha egy edzőteremben edzenénk.

Bõvebben

2024
feb.
29

Érdemes már most tervezni a 2024-es nyári vakációt?

Szerző: szerk

utazas leadMivel lassan már itt a tavasz, ideje lehet meggondolni, hogy milyen nyaralást szeretnél az idén. Akár hazai, akár külföldi utat tervezel, nem érdemes sokat halogatni, mert ahogy a következőkben leírjuk, számos olyan izgalmas esemény lesz, ami miatt sok úti cél szállásai hamar megtelhetnek. Ilyen esemény például a nyári olimpia Párizsban…

Bõvebben

2023
dec.
04

Ground golf helyett jön a B-terv

Szerző: szerk-OGY

B terv 2A Kőbányai Sportszövetség Senior Szakbizottsága az első Nemzetközi Ground Golf Sporttalálkozó és Mikulásnapi Egyéni Versenyt szervezett december 6-ára. Bár a nevezés rekordnagyságú volt, a várható esős időjárás miatt a sportrendezvény elmarad, és helyébe lép a B-terv.

Bõvebben

2023
szep.
04

Magyar teke-siker Svédországban – nem hivatalos világcsúccsal

Szerző: Oszvald György

Dorka SC leadSzalai-Bordács Dorottya a Rákoshegyi VSE tekézője, magyar bajnok és magyar válogatott, szenzációs eredményt ért el egy svédországi, nemzetközi teke kupán (Scandinavian Crown, Västerås - 9PIN Bowling) augusztus utolsó hétvégéjén. Nem hivatalos világcsúccsal verte a svéd és nemzetközi mezőnyt.

Bõvebben