AD-blacklist1

2012
jún.
06

Hogyan válasszunk kaszinójáték szolgáltatást, ha először játszunk

Írta: szerk

Kaszino1 leadEgy online kaszinó megismeréséhez elég tág szemléletre van szükség, mivel sok aspektusból meg kell vizsgálni, hogy pontosan milyen szolgáltatással is rendelkezik az adott operátor. Minden változót figyelembe kell venni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kaszinó számlára utalt összeg megbízható helyre érkezik és a nyereményeit is viszont láthatja belátható időn belül.

 

 

Meta Description: Online kaszinók választásának fontosabb tudnivalói kezdők számára. Ne legyen csalás áldozata, ezért vértezze fel magát hasznos tudással, biztonságosan.

 

   Egy online kaszinó megismeréséhez elég tág szemléletre van szükség, mivel sok aspektusból meg kell vizsgálni, hogy pontosan milyen szolgáltatással is rendelkezik az adott operátor.

   Jelenleg körülbelül több, mint 1 000 online casino közül lehet választani, ami egészen komoly szám, tekintetbe véve, hogy sok heti vagy havi szinten zárja be a boltot. Minden változót figyelembe kell venni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kaszinó számlára utalt összeg megbízható helyre érkezik és a nyereményeit is viszont láthatja belátható időn belül.

 

Fontos szempontok a választáshoz

 

   A legelső szempont, amit érdemes figyelembe venni egy online kaszinó kiválasztásakor, hogy fogad-e játékosokat Magyarországról. Majd következik, hogy milyen reputációval rendelkezik a piacon. Érdemes tájékozódni az oldallal kapcsolatos véleményekről is. Számos online elemző platform segítséget tud nyújtani azoknak a játékosoknak, akik részletesen és kellő körültekintéssel szeretnék megismerni a különböző felületeket. 

   Valószínűleg mindenkinek megvan a kedvenc játéka, vagy rá fog találni, ezért egy kaszinó kiválasztásakor különösen fontos a játékkínálat minősége. A legjobb oldalakon megtalálhatók több száz vagy ezer számra az online nyerőgépek, rulett, blackjack vagy póker szimulátorok és az élő kaszinó szekció, ahol a hagyományos kaszinó játékok érhetők el élő videós közvetítés formájában valós krupiékkal és asztalokkal. A játékokat neves kaszinó szoftver fejlesztő cégek szolgáltatják, melyeknél nem ritka a több évtizedes piaci tapasztalat. Ezek a játékok természetesen a megbízható kaszinók felületein érhetők el, így érdemes ezeket a szolgáltatókat keresni.

 

   A kaszinók általában sok különböző nyelvre próbálják lefordítani webhelyüket. A cél a minél szélesebb közönség elérése. Szerencsére mára már szinte arra sincs szükség, hogy valaki folyékonyan beszéljen angolul ahhoz, hogy megértse a bónuszok vagy kaszinójátékok feltételeit. A több nyelvre lefordított kaszinó oldalak megkönnyítik az értelmezést. Így könnyen átlátható, hogy mi ingyenes és mi nem egy adott promóció kapcsán. Mivel az online kaszinók működései kissé eltérőek, valamint a szabályzatok és szerződési feltételek is különbözhetnek, ezért nagyon fontos, hogy további információkat lehessen kérni. A platformokon található a szakmai támogató személyzet, vagyis az ügyfélszolgálat, mely a kérdésekre és problémás ügyekre próbál többféle csatornán reagálni, válaszolni. Kérdését vagy problémáját percek alatt meg lehet oldani az élő chat funkció használatával, mely sok külföldi oldalnál is elérhető magyar nyelven a nap 24 órájában. Ha ez elérés csak e-mailben vagy nem elérhető telefonon működik, jobb, ha keres egy másik operátort.

 

Kaszino1a 650

 

Értékelések és szerencsejáték engedély

 

   Mindig meg kell nézni egy kaszinó értékeléseit különböző értékelő oldalakon és ezt nem árt akár rendszeresen megejteni. Ha csalást észlelnek (például problémák vannak a nyeremények kifizetésével, akkor a kaszinót felülvizsgálják. Minden elérhető online kaszinó rendelkezik valamilyen engedéllyel. Ezek az engedélyek lehetnek nemzetköziek vagy csak adott országra, régióra, államra (Amerika) érvényesek. Ahhoz, hogy egy online operátor szerencsejáték tevékenységet végezhessen szereznie kell egy ilyen engedélyt, vagy más néven licenszet. Az engedélyeket ország vagy joghatóság adhatja ki. Az országok azért teszik, mert remek adózási forrásnak számít az efféle tevékenység, valamint bizonyos korlátok között terelhetik a szerencsejáték életet. A legismertebb nemzetközi engedélyek a Máltai vagy a Curacaoi engedélyek, amik rengeteg Magyarországról is elérhető kaszinónál megtalálhatók. A magyar szabályozású online kaszinók a Magyar Szerencsejáték Zrt. által kiadott engedéllyel működhetnek kizárólag.

 

Bónuszok és felhasználói élményt javító szolgáltatások

 

   A promóciók az online kaszinók alapvető marketingstratégiájának részét képezik a játékosok regisztrációjára és megtartására. Megfelelő alkalmazásuk esetén a bónuszok minden bizonnyal segíthetnek a játékosnak elköteleződni egy adott felület mellett. A kaszinó operátorok több megoldást is kitaláltak annak elkerülése érdekében, hogy a bónuszvadászok visszaéljenek a promóciókkal. Ezek a szabályok vagy feltételek úgy lettek kialakítva, hogy teljesíthetők legyenek és kötelező érvényűek. Tehát aki nem tartja be a bennük leírt szabályokat az búcsút mondhat a bónusz összegének és az addig szerzett nyereményeknek is.

 

   A következő jelentős szempont a felhasználói élmény és a könnyű használhatóság. Senki sem akarja az idejét arra pazarolni, hogy órákig keresgéljen mire megtalál egy játékot vagy hosszú perceket várjon, míg azok betöltődnek. Elmúltak a betárcsázós internet időszakai és a hosszú várakozások, manapság már mindenkinek azonnal kell minden. Ezzel együtt általánosságban elmondható, hogy minél komolyabb reputációval és kínálattal rendelkezik egy kaszinó, annál jobb maga az oldal. Ez a legtöbb esetben igaz, de mint mindenben, ez alól is van néhány kivétel. Az elmúlt években olyan felületek kerültek napvilágra, melyek kihasználják az új technológiai lehetőségeket és tetszetős designnal, kiemelkedő felhasználói élménnyel várják az ügyfeleiket. Persze nem kell egy kaszinót semmiképp sem a megjelenése után megítélni, de sokat nyom a latba, ha már az emberi szemnek is barátságos felületet kap a felhasználó.

 

Zárszó

 

   Az emberek több időt töltenek mobiltelefonjaikkal, mint valaha és ez ma már az életünk része. Ezzel együtt a szerencsejáték ipar is próbál lépést tartani, és az online kaszinók is megjelentek a porondon. Ahhoz, hogy milyen felületet választ az ember több tényezőt is figyelembe kell venni. Ezek alapján az engedélyeket, a kaszinó megjelenését, a játékok kínálatát és az ügyfélszolgálat minőségét kell mindenképpen ellenőrizni, hogy megalapozott döntést lehessen hozni a választással kapcsolatban.