AD-blacklist1

2012
okt.
05

Tuti tippek kezdőknek – Hogyan játsszon kaszinó játékokat ingyen?

Írta: Oszvald György

cas 1Mindenki szeretne kaszinó játékokat játszani ingyen. Kaszinózni annyit jelent, lehetőséget kapni arra, hogy nagyobbnál hatalmasabb pénzeket nyerhessünk. Hogy ezt az esélyt ingyen, bármiféle kockázat nélkül kapjuk meg, az maga az álom. Márpedig ami álom, az nem tűnik valóságosnak.

 

 

  Az online kaszinó világában azonban szerencsére semmi sem lehetetlen. Még az ingyen kaszinó játékok elérése sem! A következő néhány sorban arra fogunk hasznos praktikákat bemutatni, hogy hogyan tudsz ingyen kaszinó játékokat játszani. Tanulj könnyen, gyorsan, egyszerűen, és nem utolsó sorban: költséghatékonyan!

 

Tippek az ingyenes kaszinózáshoz – Csekkold le a különböző

kaszinó oldalakat!

 

  Kezdjük az alapoknál. Ahhoz, hogy ingyen kaszinózhass, nem elég ha csak egy online kaszinó  oldalt ismersz. Előfordulhat ugyanis – és gyakran elő is fordul –, hogy az az egy oldal pont nem kínál ingyen semmit sem. Ez azonban nem örökérvényű szabály. Más oldal simán lehet, hogy előrukkolt egy sokkal jobb ajánlattal. Pontosan olyannal, amit most is keresel.

  Minél több kaszinó oldalt ismersz, annál több ajánlattal és lehetőséggel leszel tisztában. Éppen ezen igyekszünk segíteni mi is. Nálunk folyamatosan felkutathatod a jobbnál jobb internetes kaszinó oldalakat. Ráadásul itt csak megbízható, komoly teszteléseken sikeresen átesett oldalakat találhatsz, ahol nem nehéz ingyenes játéklehetőségekre bukkanni. Böngészd tehát oldalunkat – a promóciós/bónusz részleget főképp, de arról bővebben a következő bekezdésben!

 

 

Ne maradj le az ingyenes pörgetésekről és egyéb befizetés

nélküli bónuszokról!

 

 

  Az online-kaszinó.com oldalán található kaszinók legnagyobb fegyverténye a különböző bónuszok, illetve promóciós ajánlatok. Ezek segítségével vonzzák a játékosokat és buzdítják őket további játékra. Nem ritka, hogy ezek az ajánlatok ingyen kaszinó pénzt vagy ingyenes pörgetéseket ígérnek. Ha ilyen ajánlatra bukkansz, gyanakodj persze, és olvasd el a szerződési feltételeket. Nem kell azonban átveréstől tartanod – főleg hogy befizetned sem kell hozzájuk!

 

   cas 2

 

 

  Főleg új játékosok részére nem ritka a regisztrációs bónusz. Ilyenkor már csak azért kapsz ingyenes pörgetést vagy kaszinó pénzt, hogy regisztrálsz. Befizetni sem kell ezekhez a bónuszokhoz. Szintén gyakori az olyan kaszinó oldal, ami minden napra biztosít bizonyos feltételek teljesülése mellett ingyenes pörgetéseket vagy egyéb jutalmakat. Nálunk ezeket az ajánlatokat is mindig megtalálhatod, így többek között ezért is érdemes követned munkásságunkat. Lehet hogy pont mi fogjuk megmutatni neked a következő ingyenes kaszinózási lehetőséget!

 

Kaszinó bónuszok alapfogalmai – Mi az az ingyenes pörgetés?

 

  Az ingyenes pörgetés egy olyan kaszinó bónusz, amit nyerőgépeken tudsz felhasználni. Ahhoz, hogy játszhass egy-egy kaszinó játékon, ahhoz arra van szükség, hogy legyen pénz a számládon. Ingyenes pörgetésekkel azonban ez is kivédhető, hiszen ha ilyeneket kaptál, akkor pénzre sincs szükséged. Általában befizetést követően kapsz X ingyenes pörgetést a bónuszod mellé, de van olyan is, hogy csak simán ingyenes pörgetés kapsz.

  Ez vonatkozhat egy bizonyos játékra, vagy X fajta játéktípusra. Ilyenkor az ingyenes pörgetést csak a megadott játékokra használhatod fel. Ha mondjuk 50 ingyenes pörgetést kaptál, akkor 50 alkalommal játszhatsz a játékon befizetés nélkül, ajándék gyanánt. Ezzel pedig valódi pénzt nyerhetsz. Az ingyenes pörgetéseknek van egy forgatási követelménye, illetve egy maximális kifizetési értéke, aminél többet nem nyerhetsz. Ezek a szerződés feltételeiben vannak rögzítve.

 

Szerintem engem átvertek – Miért adna nekem ingyen pénzt a kaszinó?

 

  Nem valószínű hogy átvernek, legalábbis ha olyan oldalra regisztrálsz, amit nálunk találtál, akkor biztosan nem. Nálunk ugyanis csakis megbízható, korrekt és hiteles oldalakat találhatsz, akik számos biztonsági óvintézkedést alkalmaznak lodalaikon. Mi ezek mindegyikét leteszteltük és csak azon oldalakat mutatjuk meg a nagyközönségnek, melyik minden feltételünknek maradéktalanul megfeleltek.

  Ha egy ilyen oldal kínál ingyen pénzt, higgy nekünk bátran, amikor azt mondjuk: nem csalás, nem ámítás. Tényleg kínálnak ingyen pénzt a kaszinók, mégpedig pont azért, mert azt akarják, hogy te regisztrálj náluk. Vagy ha nem is személy szerint te, legalábbis minél többen. Az  ingyen pénz pedig egy ilyen vonzóerő. Ráadásul ha aktiváltad az ingyenes bónuszt, utána jó eséllyel aktív felhasználó maradsz az oldalon, hiszen látni fogod te is, hogy milyen korrekt és  megbízható oldalt sikerült találnod. Ez egy olyan szituáció, amiben jó esetben minden fél nyer.

 

Ingyen kaszinó játékok gyakorlás céljából – Amikor nem a valódi pénz a cél

 

  Előfordulhat persze az is, hogy nem feltétlenül szeretnél befizetés nélkül vagyonokra szert tenni. Sok kaszinó játékos azért szeretne különböző nyerőgépeket és játékokat ingyenesen kipróbálni, hogy kitanulhassa a játék minden apró csínját-bínját, és a játék mesterévé válhasson. Természetesen erre is van lehetőség. Általában a Play for fun opció szinte minden oldal és minden játéka mellett elérhető, ilyenkor pedig virtuális pénzzel játszhatsz, kockázat nélkül.

  cas 3

 

 

   Ez számodra azért érheti meg, mert ha már a virtuális pénzedet megsokszoroztad, az egy elég jó alapot biztosít az önbizalmadnak. Nyilvánvalóan tudsz valamit, ha nem elveszted, hanem megsokszorozod a pénzed. Ha már érted a játékot és megy a folyamatos nyerés, akkor érdemes lehet onnantól már valódi pénzzel és valódi pénzért játszani. Így pedig már tényleg lehet  meggazdagodhatsz a kedvenc játékodon, a gyakorlás pedig nem került pénzbe. Ez is egy lehetőség a sok közül.