2017
aug.
18

Sorosozásra számíthatunk a nemzeti ünnepen

Írta: szerk

aug20 soros leadA Magyar Nemzet értesüléseire hivatkozva több online médium (24.hu, index.hu, hvg.hu) is közölte, hogy egy, az augusztus 20-ai ünnepre vonatkozó kormányzati sorvezető milyen fordulatokat vár el a beszédektől.

 

 

 

Sorvezetőt kaptak a kormánytól a magyar nagykövetségek a Magyar Nemzet szerint arról, mi mindennek kell elhangoznia az augusztus 20-i ünnepi beszédekben. A fő mumus biztosan nem maradhat ki.

Az eredeti írás ITT olvasható

 

   „Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között” – a Magyar Nemzet értesülése szerint ennek kell lennie az augusztus 20-a alkalmából külföldön elhangzó ünnepi beszédek fő üzenetének. A lap munkatársa betekintést nyert az „Augusztus 20. kommunikációs üzenetek” munkacímű kormányzati sorvezetőbe, amelyet a magyar nagykövetségeknek küldtek szét. Valószínű, hogy a kormánypárti politikusok magyarországi beszédeit is ennek alapján kell megírni.

 

   A cikk szerint a fő üzenetre vonatkozó utasítást olyannyira hangsúlyozták, hogy pirossal és vastag betűkkel szedték a szövegben.

   Bele kell fogalmazni a beszédekbe azt is, hogy „augusztus 20-án Magyarországot ünnepeljük, amely soha nem ajándékba kapta a létét, hanem mindig meg kellett küzdenie érte”. Azt is, hogy a magyar történelemben mindig fennállt a veszély, hogy valakik „idegenek kezére játsszák Magyarországot”, de ezt még egyetlen nemzedék sem hagyta.

 

   A hallgatóságnak el kell magyarázni, hogy Soros le akarja rombolni Európa identitását, illetve egy „új, kevert, muszlimizált Európát” akar villámgyorsan létrehozni – derül ki az utasításból.  

   A szónoknak azt kell sugalmaznia: Soros György azért szeretné, hogy „az idegenek megszállják hazánkat” és „egy nagyobb birodalom részévé” váljunk, mert ott „nekik talán pozíció juthat”.

 

   Sulykolni kell Soros nevét a hallgatóságba olyan panelekkel, hogy „Soros emberei” azok, akik „le akarják rombolni Szent István Magyarországát”, például úgy, hogy „kvótát akarnak ránk erőltetni” és lejáratni hazánkat. Vagy: „Soros emberei már készen állnak”, ezért „nekünk is készen kell állnunk”.

 

   A lap úgy értesült: az előírt szöveg és mondanivaló primitívségén többen is felháborodtak az érintett diplomaták közül, mert kifejezetten kínosnak tartják, hogy ilyenekről kelljen beszélniük egy olyan közegben, amelyben más színvonalú kommunikáció a napi gyakorlat.

 

fotó: 10kerkult.hu/24.hu