2022
júl.
05

Hogyan fejlődött az online szerencsejáték üzletág az elmúlt évtizedben?

Szerző: szerk

rulett 1A szerencsejátékok hosszú múltra tekintenek vissza. Igazából senki nem tudja, hogy mikortól számíthatjuk a szerencsejátékok kezdetét. Jól ismert, hogy már az ősi civilizációkban számos játékot játszottak, de ezekről viszonylag kevés írásos anyag maradt fenn. A modern kaszinójátékok is többszáz éves múltra vezethetők vissza, és az eredetük Európában és azon belül Olaszországban és Franciaországban keresendők.

Bõvebben

2022
jún.
17

Stílusosan biztonságos: ezeket a napszemüvegeket szabad hordani magas UV-sugárzás esetén

Szerző: szerk

napozos2.leadAhogy megyünk bele a nyárba, egyre gyakrabban fordul elő, hogy az időjósok magas UV-sugárzásra figyelmeztetnek. Ezekben az időszakokban mindennél fontosabb, hogy bőrünk és szemünk a megfelelő védelmet kapja. Azt már mindannyian reflexszerűen tudjuk, hogy milyen napvédő krémet kenjünk magunkra, de azzal sem árt tisztában lenni, hogy milyen napszemüveget szabad hordani magas UV-sugárzás esetén.

Bõvebben

2021
aug.
04

Magyarország tortája - 2021

Szerző: szerk

evtortaja1 leadFodor Sándor budapesti cukrász kreációja, a „NAPRAFORGÓ” fantázianevű torta viselheti idén a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt és az „Egy a Természettel” versenyt is Füredi Krisztián cukrászmester nyerte a „Beszterce rózsája” és a „Nimród” fantázianevű alkotásokkal. A verseny győztesét az Országházan hirdették ki.

Bõvebben

2021
aug.
01

Most egy helyen összehasonlíthatja a lakásbiztosítások díjait

Szerző: szerk

5th 4 leadSajnálatos módon azt a világot éljük, ahol a globális felmelegedés következménye képen nem lehet tudni hol, és milyen természeti katasztrófa történik. Nap, mint nap látni a híradásokban olyan helyeket és embereket, akiknek otthonára pillanatok alatt sújtott le valamilyen nem várt káresemény.

Bõvebben

2021
ápr.
10

A Richter vitte el a 2020. évi Magyar Innovációs Nagydíjat

Szerző: szerk

RG lead 1A Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága a Richter Gedeon Nyrt.-nek ítélte a 2020. évi Magyar Innovációs Nagydíjat a csontritkulás kezelésére szolgáló bioszimiláris készítmény, a Terrosa® létrehozásáért – tette közzé honlapján a gyógyszergyár a jó hírt még március végén.

Bõvebben