AD-blacklist1

2023
ápr.
19

Honnan tudhatom, hogy megéri nekem a webshop bérlés?

Írta: szerk

shopping leadAz online kereskedelem fellendülésével egyre több webshop jött létre. Ugyanakkor nem csak ez az egyetlen lehetőség, ha a termékemet szeretném piacra dobni. Egy webshop elindítása komoly induló költségeket jelent, ami sokakat visszariaszt. A webshop bérlés számos esetben jelent megoldást a kezdő vagy akár rutinos vállalkozók számára. De, milyen előnyök miatt érdemes a bérlés mellett dönteni?

 

Olcsó bérleti díj

 

   Nem minden vállalkozó rendelkezik komolyabb tőkével a kezdéshez, sőt általában alaposan meg kell gondolni, hogy milyen ráfordításokra adok ki pénzt. Induló készlet, fogyasztóvédelmi dokumentációk elkészítése, szállítási és fizetési szolgáltatókkal való megállapodás, illetve az ezekkel járó költségek. Hosszan lehetne sorolni, hogy milyen kiadások ütik fel a fejüket a kezdeti időszakban. A webshop indítás komoly költséget jelent, amihez még hozzá kell számolni az online marketing és egyéb kiadásokat is. Ehhez képest a bérlésnek egész baráti ára van. Ezért is döntenek egyre többen a webshop bérlés mellett.

 

Minden egy helyen

 

   Webshop készítés esetén le kell ülni konzultálni a programozóval, a PPC szakemberrel, a keresőoptimalizálóval, a webdesignerrel és más szakemberekkel. A webshop bérléshez nem kell egyik szakembertől a másikig menni. Gyakran hallani, hogy a bérelt webáruházak mind egy kaptafára épülnek, főleg, ami a designt illeti. Más szóval az összes webshop sablonos és unalmas megjelenéssel rendelkezik.

   Ez viszont egyáltalán nem így van. Persze vannak, ilyen webáruházak, de egy nagyszerű kivételt említve, a Viltor webshopjai mind letisztult, a mai trendeknek teljes mértékben megfelelő, dizájnos arculattal rendelkeznek, aminek köszönhetően egyedi, könnyen kezelhető arculat jöhet létre. A bérelhető webshop még inkább személyre szabható a színek módosításával, a saját logó feltüntetésével.

   A másik tévhit, hogy a webshopot bizonyos készülékek nem tudják betölteni. Ez sem igaz, ugyanis a Viltor bérelhető webshopjai automatikusan alkalmazkodnak minden egyes megjelenítő eszközhöz, legyen az asztali számítógép, notebook, okostelefon vagy tablet.

 

shopping1

 

Előnyös hely a Google találati listában

 

   A bérelt webshop abból a szempontból is jó választás lehet, hogy lehet keresőoptimalizálni. Ez rendkívül fontos, ugyanis a Google találati listában megfelelő helyezést kell elérni, ahhoz, hogy a potenciális vásárlók könnyedén megtalálják a vállalkozás webshopját, illetve a termékeket. Ehhez ügyelni kell arra, hogy a termékkategóriák és a termékek nevei, illetve leírásuk egyaránt rendben legyenek, továbbá az olyan szakmai jellegű beállításokról sem szabad elfeledkezni, mint a META adatok optimális kitöltése.

 

Minden funkció rendelkezésre áll

 

   Habár vannak olyan bérelhető webshopok, ahol felárat kell fizetni annak érdekében, hogy extra funkciók is elérhetők legyenek, ez a Viltor esetében nincs így, minden egyes funkció elérhető plusz összeg fizetése nélkül. Az új funkciókat pedig automatikusan beépítik a jövőben, természetesen extra költségek nélkül.

 

   Mindezeket tekintve egyértelmű, hogy a webshop bérlés is kiváló opció lehet, ha az online kereskedelem világába való belépés a cél. A rengeteg előnynek köszönhetően sokkal kevesebb költséggel, ráadásul jóval rövidebb idő alatt lehet használni a webshopot, mint egy saját elkészíttetése esetén.