AD-blacklist1

2024
feb.
19

Online csalók „banki” üzenetei

Szerző: szerk-ogy

BEFK leadAz elmúlt napokban két nagy összegű csalást követtek el vármegyénkben. A sértettek mindkét esetben üzenetet kaptak „pénzintézetüktől” – írja Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság, melyet a police.hu oldalon tettek közzé. A cikk két esetről is szól: az egyik egy e-mail üzenetben küldött csalásról, a másik egy telefonos átverésről ad hírt.

Bõvebben

2024
feb.
17

Használt autó eladás. Tényleg garanciát kell vállalni?

Szerző: szerk

auto leadSokszor gondolhatjuk azt, hogy kizárólag az új autó vásárlásakor jár az eladó jótállása. Pedig magánszemélyeknek ugyanúgy garanciát kell vállalniuk a használt autójuk eladásáért. Más kérdés, hogy mi van akkor, ha közvetítőn keresztül adják el. Az biztos, hogy autóért általában nagyobb összeget szoktunk fizetni, éppen ezért megnyugtató, ha probléma esetén tudjuk, hogy kihez forduljunk.

Bõvebben

2023
dec.
12

A stroke-klub dalolós karácsonya - 2023

Szerző: szerk

stroke xmas leadA gyorsan eltelt év lezárásaként december 12-én a Stroke-klub tagjai egy meghitt karácsonyi ünnepségen vettek részt. A Kőrösi „Házasságkötő termében” szépen terített asztal, egy kis ajándék, és halk karácsonyi zene várta a résztvevőket. A szép és változatos szendvicsek mellé sok és finom sütemény is került az asztalokra. A sütik tagjaink ügyes kezét dicsérték.

Bõvebben

2023
dec.
08

A transzcendentális meditáció szerepe a fizikai egészségben: átfogó elemzés

Szerző: szerk

gratis leadA transzcendentális meditáció (TM) gyakorlása nemcsak a mentális és emocionális jólétet segítheti, hanem számos fizikai egészségügyi előnnyel is járhat. Az alábbiakban részletesebben vizsgáljuk meg, hogy a TM miként járulhat hozzá a fizikai egészség javításához, különös tekintettel a vérnyomás, a szív egészsége és az általános jólét területére.

Bõvebben

2023
nov.
30

Fogyatékossággal élők fája

Szerző: Oszvald György

Stroke faultetes 191leadAz Érbetegek Rehabilitációja Alapítvány egy ezüst hárs elültetésének megünneplésére hívott össze olyan szervezeteket, intézményeket, vállalkozásokat, melyek kiemelt tevékenységi körébe tartozik a fogyatékossággal élők segítése, támogatása. A november 15-én, Kőbányán elültetett fa jelképe lett a közös gondolkodásnak, az egymásra figyelésnek.

Bõvebben