AD-blacklist1

2023
júl.
27

A kőbányai románok kulturális napja

Szerző: Oszvald György

ROU kult 4leadKulturális és gasztronómai napot rendezett a Kőbányai Román Önkormányzat a Kocsis Sándor Sportközpontban július 16-án. A családias hangulatú eseménynek vendége is volt. Oprea Constantin elnök meghívásának a váci Román Nemzetiségi Önkormányzat elnöke tette eleget.

Bõvebben

2023
júl.
12

Roma gyereknap

Szerző: Oszvald György

Roma gyereknap 689 leadA Kőbányai Roma Önkormányzat a Kocsis Sándor Sportközpontban rendezte meg a szokásos hagyományőrző gyereknapot június 17-én. Bár az iroda mögötti füves terület nagyjából az Ihász utcai kertnek az egynegyed része, a hangulat, a gyerekek felhőtlen szórakozása nem változott.

Bõvebben

2023
jún.
23

Melyek a leghatékonyabb online marketing eszközök?

Szerző: szerk

onlinemarketing leadMindig azok, amelyeket éppen használsz. De jó is volna, ha ez ilyen egyszerű lenne. Akkor nem lenne szükséged online marketing ügynökségre.

Bõvebben

2023
jún.
09

Rehabilitációs tánckihívás II

Szerző: Oszvald György

Rehabdance II 620leadNagyszámú részvétel mellett – értve ez alatt a tánckihívásban szereplők létszámát, és az általuk képviselt civil szervezeteket, kórházat, vállalkozásokat – rendezték meg a második Rehabilitációs tánckihívást. A főpróbát május 30-án, az előadást pedig neves vendégek jelenléte mellett, június 7-én tartották meg Kőbányán, a Rottenbiller park „táncparkettjén”.

Bõvebben

2023
jún.
05

Mi fán terem a sétálópad?

Szerző: Oszvald György

walk 6leadIdőseknek tervezett sporteszközt, egy sétálópadot adtak át a kőbányai szépkorúaknak a Kőrösi Kulturális Központ Pódiumtermében május 11-én. Az adományozó a Nemzedékek Biztonságáért Alapítvány, az átadó Illés István nyugalmazott r. ezredes volt. Az adományt Győrffy László, az intézmény igazgatója vette át.

Bõvebben