AD-blacklist1

2024
jún.
27

Az emberi lélek és a szexualitás analitikus szemlélete

Szerző: szerk

sex leadAz emberi lélek és a szexualitás analitikus szemlélete, a pszichológus és a szexuálpszichológus nézőpontjából. Az emberi lélek rejtelmei és a szexualitás bonyolult szövevényei olyan témák, amelyek mindig is foglalkoztatták az emberiséget. A pszichológus munkájában fontos szerepet játszik a szexuális identitás és a vágyak megértése is.

Bõvebben

2024
jún.
13

Roma gyereknap a sportközpontban

Szerző: Oszvald György

Roma gyereknap 168 leadBár a helyszín (a Kocsis Sándor Sportközpont közösségi tere) kissé szűknek bizonyult, a hangulat a régi volt. A Kőbányai Roma Önkormányzat – a hagyományokhoz híven – parádés gyereknapot rendezett június 8-án.

Bõvebben

2024
jún.
10

Budapest látványa a Dunáról

Szerző: Oszvald György

Stroke klub hajozas 043 leadNem az első alkalom, hogy a Stroke betegszervezet tagjai élményekben gazdag hajókiránduláson vesznek részt. Nemrég, május 28-án, újra a fedélzetre szálltak a betegek, s egy rövid városnézésre indult a 20 fő a kényelmes hajóval. Néhányan talán ugyanezzel a hajóval utaztak korábban.

Bõvebben

2024
jún.
10

Helyi önkormányzati választás eredményei - X. kerület

Szerző: szerk

Valasztas leadA Kőbánya polgármestere címre 5 fő (D. Kovács Róbert, Mustó Géza Zoltán, Barna Judit Annamária, Vékony Csongor, Kerezsi László) pályázott. A névjegyzékben a 12 egyéni választókerületben (EVK) összesen 56 357 fő választópolgár szerepelt, a szavazáson megjelent 29 826 fő (a választásra jogosultak 52,92 %-a).

Bõvebben

2024
máj.
20

Cáfolhatatlan a kirúgott iskolaigazgató igazsága

Szerző: Oszvald György

SZS leadVégleges és megfellebbezhetetlen a döntés: Sós Zsuzsanna, a Janikovszky Éva Általános Iskola kirúgott igazgatója pert nyert. A másodfokú bíróság is úgy döntött, hogy a 2021. évi rendkívüli felmentése minden jogalapot nélkülözött. Sós Zsuzsanna nem kívánt a pályán maradni, új életet kezdett…

Bõvebben