AD-blacklist1

2016
ápr.
28

Párhuzamos (kőbányai) valóság

Írta: Szerkesztőségi álláspont

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a fideszes politikusok és kritikátlan híveik egy másik, egy csak az általuk „lakott” és érzékelt dimenzióban élnek. Egy olyan párhuzamos valóságban, amely köszönő viszonyban sincs a való világgal. És a főszereplők az utóbbi dolgairól semmiképpen sem óhajtanak/akarnak tudomást venni. Ez a minap Kőbányán is bebizonyosodott – a közéleti/politikai szerepléstől az utóbbi időben kicsit távolabb került György István budapesti kormánymegbízott Facebook-bejegyzése után vált újfent evidenciává.

 

Április 27-én, szerda délután a következőket írta:
Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője és Szarka Sándor szerkesztő tartottak lebilincselő előadást Kőbányán tegnap délután. A CÖF vezetőinek az európai migrációs helyzetről és a kötelező betelepítési kvóta kérdéséről szóló prezentációját több mint százan kísérték figyelemmel, a rendezvény végén számos kérdés is elhangzott, amelyekre az előadók hosszan válaszoltak. Köszönöm szépen mindenkinek, aki eljött a rendezvényünkre, külön köszönöm Kovács Róbert polgármester úrnak és Révész Máriusz országgyűlési képviselő úrnak, hogy megtiszteltek jelenlétükkel, és nem utolsó sorban köszönöm Bencsik Andrásnak és Szarka Sándornak az érdekes előadást, amelyről nemcsak rengeteg hasznos információval gazdagabban, hanem lélekben is feltöltődve távozhattunk.”


A Fidesz-féle valóságban még mindig a migránshelyzet a téma, mint Magyarországot veszélyeztető jelenség… Hát csak a jóneveltetésünk miatt nem röhögjük halálra magunkat ezen.
Ezen rugóztak Kőbányán is, miközben minden médiumból ömlik a sok szar, amihez közvetve vagy közvetlenül köze van a Fidesznek és/vagy a Fidesz-kormánynak.
György István, Kovács Róbert, Révész Máriusz és a CÖF-fejesek szerint tehát semmiképpen sem kellett (volna) érinteni azt, hogy:

- Matolcsy György jegybankelnök gyakorlatilag kilopott 200 milliárd forint közpénzt az MNB-ből, és rokoni, haveri köröknek elosztotta. (Mindezt persze a kormányzat teljes asszisztálásával.)

- Matolcsy György miért nem ül mindezért előzetesben a Kozma utcában.

- Polt Péter legfőbb ügyész miért nézi az állandó közpénz-lopást tétlenül.

- a szintén milliárdokat sikkasztó, igen kiváló kormányzati kapcsolatokkal rendelkező (lásd: Szíjjártó P., Orbán V.) Quaestor-főnök Tarsoly Csaba megúszhatja a felelősségre vonást.

- a fideszes parlamenti képviselő Farkas Flórián ugyancsak százmilliókat lopott el az ÖRO-n keresztül.

- minden kisvállalkozásnak, még egy fodrásznak is be kell kasszáját online kötnie az adóhivatalhoz, miközben Andy Vajna kaszinóinak nem.

- kinyírják az Orczy-kert és a Városliget fáit, mert helyet kell csinálni a kormányfő megalomán elképzeléseinek.

- miért kellett lepaktálni Paks-ügyben Putyin elnökkel, miért fizet az állam már az oroszoknak Paks-ügyben, amikor még egy kapavágás nem történt.

- miért a Garancsi I., Mészáros L. – korábban Simicska L. – csatársor nyer minden közbeszerzést.

- honnan és hogyan is lehetnek a kormányfőnek kastélyai (ahol az egyik parkjában a híres Nárcisz kutya lakik), ha 25 éve csak a szerény politikusi fizetéséből él.

- miért grasszálhat következmények nélkül a közéletben a kvázi munkanélküli Habony Árpád.

- ha pedig munkanélküli volt Habony, akkor hogyan tudott médiabirodalmat alapítani.

- hogyan termelhet veszteséget minden oktatási rendszerek legjobbika, a Klik-rendszer.

- a kórházakba nem gyógyulni járnak az emberek, hanem meghalni.

- az összeomlott egészségügyi rendszert 2010 óta vajon miért nem képes a kormány rendbe rakni.

 

És a sort még hosszan folytathatnánk.
A fentiek csak kicsivel súlyosabbak, mint a migránsveszély. De nyilván ezek a másik, a párhuzamos dimenzióban nem léteznek.