AD-blacklist1

2016
ápr.
22

Föld napja a Tündérkertben

Írta: szerk

fn5 leadSok lelkes támogató önkéntes munkája révén lesz szép az idén a Tündérkert, ahol az anyukák a gyerekeikkel játszhattak az iskola udvarán, immáron hat éve – küldte el a hírt szerkesztőségünknek Sándor Zoltán, a Széchenyi Általános Iskola igazgatója.

 

 

Az Újhegy 2000 Alapítvány felajánlásával egy millió forint értékű játszótéri hinta és egy kéttornyú játékvár lett elhelyezve kertben a napokban.

 

   fn4Az alapítvány támogatásával kerítésfestés kezdődött az alapítvány, a Sikeres Emberek Sikeres Kőbányáért Egyesület, a Kőbányai Élő Közösség és a Magyarok Madara Íjász Egyesület felnőtt aktivistái közreműködésével.

 

   Reméljük, hogy a Virágos Kőbányáért és a Tiszta udvar, rendes ház projekt részeként is elismerhető a civilek igyekezete és önkéntes közösségi munkája, melyet a kerületért és az iskoláért tettek!

   Bízunk abban is, hogy a tulajdonosi jogot gyakorló nem rendel el hatósági ellenőrzést vagy szemöldök összehúzást az engedélye nélküli, örömmel végzett munkáért! (A szeretet ereje és a lokálpatriotizmus nem a bírálónak, hanem a lakóhelynek és Kőbányának szól a tettekben.)

 

fn1

 

A hírhez tartozó képek  ITT  tekinthetők meg.