AD-blacklist1

2013
szep.
04

Áll már a csarnok váza

Írta: Oszvald György

kosarcsarnok  012x-leadBő hónapja adtunk hírt a Kada Mihály Iskola udvarán épülő Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok állapotáról. hogy éppen most tesszük, annak több indoka is van.

 

 

 

Nemrég a Darazsak vezetőedzőjével, Tatár Istvánnal beszélgettünk az egyesület munkájáról. Az interjú végén megemlítette, már nagyon várják, hogy felépüljön a csarnok, mert jelenleg a létszám és a teremhiány miatt sokszor a főváros más iskoláiban, kerületeiben kell edzeniük. Az állapotokon a leendő kosárszentély segíthet.

 

   kosarcsarnok  001xaAmit néhány napja láttunk, és örökítettünk meg, azt bizonyítja, a kivitelező gőzerővel dolgozik, stílszerűen szólva, szórja a három pontos kosarakat. Áll az épület vázszerkezete, készül a meglévő épületnél az átjáró, a csatlakozás.

 

   Bár jól tudjuk, ez a munka egyik leglátványosabb szakasza, hiszen rövid idő alatt nőtt ki valami a földből, a java még hátra van. Nemsokára, vélhetően az év végére, tető alá kerül az kosarcsarnok  010xaépítmény, sőt a falak is kitöltik majd a tartópillérek térközeit. Megnyugtató lesz a látvány, a darazsaknak már nem kell sokáig várni.

 

   A kosárcsarnok építését továbbra is figyelemmel kísérjük, a jelentősebb változásokról beszámolunk olvasóinknak.

 

 

Tudósításunkhoz néhány képből álló galéria tartozik – ITT  

 

fotó: 10kekrult.hu/OGY