AD-blacklist1

2013
jan.
24

A világűr meghódítása - 3D-ben

Írta: Szerk.

planet-leadA világűr meghódításának legfontosabb pillanatait mutatja be a Planetárium legújabb, 3D-s filmje, amelynek bemutatóját csütörtökön tartják.

 

 

 

   A film az első kísérleti rakétáktól a mai modern űreszközökig bezáróan eleveníti fel az űrkutatás legfontosabb állomásait. A filmben térhatású animációk repítik a bolygóközi térbe a nézőket, akik így testközelből tapasztalhatják meg a rakétafellövések iszonyatos erejét.

 

Muszersharp   Gráner József rendező filmjét a téli időszakban hetente háromszor tűzi műsorra a planetárium: hétfőnként 14.30-tól, csütörtökönként délután 5 órától, szombatonként pedig délután 4-től vetítik.

 

A csütörtöki bemutató már telt házas, így sajnos további jelentkezéseket már nem áll módunkban fogadni! A következő bemutató időpontja: január 26-án, 16 órától.

 

   Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a 3D-s előadásainkra jegyet csak előzetes bejelentkezés esetén tudunk biztosítani! Bejelentkezés a Planetárium telefonszámán (263-1811) hétfőtől csütörtökig 8-17 óra között, pénteken 8-14 óra között! Az előzetesen megrendelt jegyeket legkésőbb az előadás kezdete előtt 15 perccel szíveskedjenek átvenni, ellenkező esetben azokat értékesítjük. Helyfoglalás érkezési sorrendben!

   Javasolt iskolai kiegészítő program, ajánlott 10 éves kortól.

 

Planetárium, 1101 Budapest, Népliget u. 1.

Január 24-én, 17 órától