AD-blacklist1

2018
ápr.
23

Kik lesznek a legjobb kémiatanárok?

Írta: szerk

kemiatanar leadA Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma az idén 20. alkalommal írta ki a pályázatot a Magyar Kémiaoktatásért díjra. A jelölések június 30-ig adhatók le.

 

 

„Szeretném őszinte elismerésemet, tiszteletemet és hálámat kifejezni mindazon kiváló kémiatanároknak, akik ebben az országban (és azon túl) tevékenykednek, és akik közül évről-évre kiválasztásra kerülnek az alapítvány díjazottjai. Kérem mindazokat, akik ismerik a jelen és a jövő kiváló kémiatanárait, hogy jelöljék őket erre a díjra, hiszen nagyon is szükségük van a biztatás minden formájára, a világnak pedig rájuk…”

Prof. Dr. Szántay Csaba, a kuratórium elnöke

 

A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért kuratóriuma idén 20. alkalommal írt ki pályázatot a Magyar Kémiaoktatásért díjra. A Richter Gedeon Nyrt. 1999-ben alapította a díjat általános, közép- és szakközépiskolai, valamint szakgimnáziumi tanárok részére annak érdekében, hogy támogassa és erősítse a kémia színvonalas iskolai oktatását. A díj elsősorban a magyarországi kémiatanárok elismerését célozza, de a határon túli iskolákban magyar nyelven tanító kémiatanárok is javasolhatók. A Magyar Kémiaoktatásért díjra iskolaigazgatók, kol­légák, egykori és jelenlegi diákok jelölhetnek tanárokat.

 

A jelölési határidő: 2018. június 30.

A részletek IDE vagy a KÉPRE KATTINTVA olvashatók.

kemiatanar1a