AD-blacklist1

2015
jan.
21

Schwarzenegger és a röplabdás lányok

Írta: szerk

A5 Flyer MVM logos 2 oldalas 201501142015. február 22-én Magyarországon tart előadást Arnold Schwarzenegger a MVM SIKER-NAP elnevezésű rendezvényen a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a magyar női  röplabda válogatott is részt vesz, hisz’ 28 év után a csapat kijutott a holland-belga közös rendezésű Európa-bajnokságra.

  

 

   ‒ 2014 a magyar röplabdázás életében a sikeres alapozás éve volt. Sok sikert ünnepelhettünk együtt, de van néhány olyan is, amelyért nem jár díj, de mindenképp meg kell emlékezni róla, hiszen sokan dolgoztak azokért az eredményekért. A Magyar Röplabda Szövetség megszerezte Európa egyik legsikeresebb szövetségi kapitányát, Jan De Brandt-ot, a női válogatottunk pedig 28 év után kijutott az Európa-bajnokságra – nyilatkozta Poór Csaba, a Magyar Röplabda Szövetség elnöke.

 

  173459 img 1821a-1

  Az Eb-döntős magyar női röplabda válogatott

 

   A rendezvény fővédnökségét Benkő Vilmos közgazdász, befektető, üzletfejlesztő, a Magyar Tehetségek Nagykövete vállalta. Védnök Balogh Gábor, világbajnok öttusázó, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke. A rendezvény nyitóbeszédét pedig Borkai Zsolt, a MOB elnöke tartja.

 

 

    ‒ Mivel Magyarországon még nem volt hasonló típusú rendezvény, ahol a konferencia és fesztivál elemeit keverve hiteles emberek osztják meg értékteremtő gondolataikat a legkülönfélébb módon, úgy éreztük, itthon is igény van egy igazi motivációs napra, ahol egy rendezvény keretében sikeres emberek beszélnek életútjukról, gondolataikról valamint az érvényesülésről. ‒ nyilatkozta Kiss-Török Gergely, a Sikerember-Sorozat Kft. ügyvezetője.

 

 

    212118 img 1033a‒ A Szövetség komoly sportdiplomáciai sikereket is elért. 2015-ben U21 férfi Világbajnoki Selejtezőt rendeztünk Nyíregyházán, 2016-ban és 2017-ben pedig junior és ifjúsági Eb-t rendezünk Szlovákiával közösen. De emellett hatalmas sikereket tudhatunk magunk mögött a strandröplabda- és az ülőröplabda terén is. Az EMMI 55 millió forintos támogatásából pedig 80 általános iskolába juttathatunk el röplabdás sporteszközöket, rendezhetünk röplabda bemutatókat. A sikerek azonban nem arra késztetnek bennünket, hogy hátradőljünk, hanem arra, hogy tovább és tovább dolgozzunk! ‒ tette hozzá a szövetség elnöke. (A részletekről bárki bővebb információt találhat a www.siker-nap.hu oldalon.)

 

    És hogy mit jelent a siker, mi a motiváció, Tálas Zsuzsannát, a női válogatott feladóját és 2014. női röplabdázóját kérdeztük. ‒ Vannak meccsek, amiket meg akar nyerni és van, amit meg kell nyerni a csapatnak. Mindenki utolsó csepp „vérét”, energiáját mozgósítja a sikerért. Így értük el a továbbjutást, ott vagyok Európa legjobb csapatai között – osztotta meg gondolatait a feladó.

 

174057 IMG 3521 E

  8-as mezben Tálas Zsuzsanna

 

„Hello Hungary, I’m coming to Budapest on the 22nd of February to the Papp László Sportaréna. I am looking forward to speaking with you on Success in your business and in your life. See you there for Success Day 2015 on February 22nd

Governor Arnold Schwarzenegger"

 

fotó: hunvolley.hu