AD-blacklist1

2020
nov.
24

Legyünk fittek! Ebben segít az inSPORTline

Írta: szerk

futopadA fittség ma egy felkapott fogalom. Szerencsére egyre többen szeretnének fittek és fiatalosak maradni. Talán ez is lehet az oka, hogy manapság az ötvenes korosztályt, harmincasoknak nevezik.


    Sokak számára fontos az egészség megőrzése és ennek érdekében meg is tesznek mindent. Egészségesen táplálkoznak, edzőterembe járnak, vagy olyan fitnesz eszközöket vásárolnak, amelyeket otthon, vagy a munkahelyen, az irodában is használni tudnak.


    A rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozással kombinálva, fokozhatják a test ellenálló képességét a betegségekkel szemben és lassíthatják az öregedési folyamatokat, azaz sokkal fittebbnek és energikusabbnak érezhetik magukat azoknál a személyeknél, akik az inaktív életet részesítik előnyben.


A fizikai fitnesz

   A fizikai fittség azt jelenti, hogy tele vagyunk energiával. Ez az energia nem csak a munkateljesítményünket segít megnövelni, de egy fizikailag fitt embernek van szabadideje, amelyet értelmesen tölt el. A fizikailag fitt ember nem stresszes, de ha stresszes helyzetbe kerül, akkor is hatékonyan tud teljesíteni és a stressz hatásai sem mutatkoznak meg rajta.
Amikor fizikailag fittek vagyunk, akkor nem küzdünk betegséggel, a szerveink és az izmaink is kielégítően működnek. Emellett, lelkileg és érzelmileg kiegyensúlyozottan működünk és az agyunk, az elménk is megfelelően teljesít.

 

A fitneszedzés

   A fitneszedzés magába foglalja az aerob, az anaerob és az erősítő edzés minden aspektusát. A fitnesz edzés célja a kitartás, az erő és a rugalmasság, az egyensúly fejlesztése és a kitartás erősítése. Ahhoz, hogy fizikailag fittek legyünk, a mentális fittség is fontos. Mentálisan akkor leszünk fittek, ha sokat pihenünk, megtanulunk relaxálni, elengedjük a rossz dolgokat és odafigyelünk a lelki feltöltődésre. Fittnek lenni nem könnyű, de nagyon sokat segíthet, ha konkrét tervet készítünk, lejegyezzük a céljainkat és ezeket apránként meg is valósítjuk.

 

A fitnesz kellékek

   A fitnesz kellékekhez tartozik minden olyan eszköz és gép, amelyek javíthatják a gyakorlatok erősségét, vagy kondicionáló hatásait, segítségünkre vannak mozgásszervi panaszok esetén, illetve terápiás céllal és szabadidős tevékenységre is használhatjuk azokat.

   edzo torony 250Eszerint a fitnesz kategóriába tartozhatnak a kardio gépek, a testépítő eszközök, a torna kellékek és a fogyókúra kellékek is.


   Kardio gépek: futópad, elliptikus tréne, szobabicikli, evezőpad, fitness kerékpár, vibrációs tréner, taposógép, lépcsőző, stepper, háttámlás szobakerékpár, crossfit AirBike, lépcsőzőgép, síszimulátor, inCondi kardiotréner.


   Testépítő eszközök: húzódzkodó, tolódzkodó, edzőpadok, multifunkciós kondigépek, súlyzók, súlytárcsák, kondigépek, kültéri fitness eszközök, kondigépek, egyéb testépítő kellékek. (képünk: edzőtorony)

 

   Tornakellékek: bordásfal, koordinációs kellékek, szőnyegek, saját súllyal való edzés eszközei, gimnasztikai labdák, fitnesz trambulinok, crosfitt kellékek, jóga kellékek, aerobic kellékek, pilates kellékek, hullahopp karikák, tornalabdák, sztep pad, fitness kellékek, atlétikai kellékek.

 

   Fogyókúra kellékek: súlycsökkenést elősegítő kardio gépek, súlycsökkenést támogató segédeszközök és kellékek, táplálék-kiegészítők súlycsökkentéshez.


Az inSPORTline és a fitnesz kellékek

   A fittségünket biztosító eszközöket, gépeket és kellékeket érdemes olyan sportszaküzletből beszereznünk, ahol nem csak megvásárolhatjuk az adott termékeket, de garanciát is kapunk azokra, illetve a szaküzlet technikusai még az adott termék összeállításában és összeszerelésében is segítenek nekünk. Ilyen sportszereket gyártó és forgalmazó cég az inSPORTline, ahol már kb. 12 ezer termék érhető el, ebből kb. 7000 saját márka.

 

   Az inSPORTline márkaboltja a Gyömrői út 99. szám alatti Bevásárlóudvarban található, illetve a cég webáruházat is üzemeltet. Az inSPORTline célja elsősorban az, hogy a vásárlók, elégedettek legyenek. A cég saját termékeket is forgalmaz, illetve különféle szolgáltatásokat is biztosít a vásárlóknak. A szolgáltatások körébe tartozik a hűségprogram, a profi szervízszolgáltatás, illetve a hosszabbított termékgarancia is.