AD-blacklist1

2018
máj.
20

Szakmáry és Sándor is a válogatottban

Írta: szerk

hun nok team leadMa este játssza első mérkőzését női röplabda válogatottunk az Európa Ligában, mely összecsapásnak a Nemzeti Közszolgálati Egyetem sportcsarnoka ad otthont. A magyaroknak Franciaország válogatottja lesz az ellenfele, a mérkőzés 18.30-kor kezdődik.

 

 

A keretből ezúttal Bagyinka Fanni és Glemboczki Zóra marad ki, így alakul ki a 14 fős létszám, akik közül a pályára lépőket a régi-új szövetségi kapitány, Jan de Brandt jelöli ki.

 

   A mieink az izraeliek elleni találkozókatt követően nagy önbizalommal várják a mérkőzést, köztük a Németországban légióskodó Szakmáry Gréta és Sándor Renáta is.

 

hun nok team

  Az izraeliek ellen, a felkészülés során 100%-ot teljesítő magyar válogatott

 

   A francia válogatott szombat délután érkezett meg Budapestre, soraikban négy olyan játékos van, akik szerepeltek az egy évvel ezelőtti találkozón is, amelyet a World Grand Prix elődöntőjében vívott a két csapat.

 

   A két csapat egyébként elég sokszor találkozott már egymással, eddig összesen 52 mérkőzést vívtak, s a mérleg nyelve felénk billen, hiszen 27 magyar győzelem mellett 25-ször nyertek a franciák. A tétmérkőzéseken már rosszabb a helyzet, ott 19-ből csak 6-szor nyert csapatunk.

 

hunvolley.hu; fotó: dav