AD-blacklist1

2016
szep.
27

Díszvacsora a paralimpikonok tiszteletére

Írta: szerk

Vivok fogadas 061leadDíszvacsorával egybekötött „házi” köszöntést rendezett a Rio de Janeiroban, a Paralimpián részt vett versenyzői tiszteletére a Törekvés SE a Gundel étterem különtermében szeptember 26-án.

 

 

 

A Gundel étterem különterme megtelt a Törekvés SE sportolóival, az illusztris vendégekkel, aktív s egykori vívókkal, az állami sportvezetés képviselőivel, köztük Szekeres Pál miniszteri biztossal és Révész Máriusz kormánymegbízottal. Kőbányát a városvezetés (Kovács Róbert polgármester és felesége, Radványi Gábor és dr. Pap Sándor alpolgármesterek), Varga István önkormányzati képviselő és Nagy István, a Kocsis Sándor Sportközpont vezetője képviselték.

 

   Vivok fogadas 077A jelentős sajtóérdeklődés mellett zajló eseményen köszöntőt mondott Kovács Róbert, Révész Máriusz és Dömölky Lídia.

 

   Vivok fogadas 086A Törekvés SE paralimpiai érmeket szerzett versenyzőinek és edzőinek a korábban átadott magas szintű elismerései és az érmek külön asztalon voltak kiállítva. (képeinken Hajmási Éva, Osvéth Richárd, a Törekvés SE vezetői, edzői és vendégeik)

 

   A kőbányai érintettségű sportolók közül Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Beliczay Sándor, a magyar paralimpiai csapat válogatott edzője.

 

  Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetést vehetett át Osváth Richárd kerekesszékes vívó.

 

   Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült Hajmási Éva kerekesszékes vívó, valamint Erdei Péter edző.

 

Vivok fogadas 061lead

 

   Szerkesztőségünk Osváth Richárd kétszeres paralimpiai ezüstérmes kerekesszékes vívóval és kard edzőjével, Erdei Péterrel ma délután exkluzív interjút készített, melyet rövidesen közlünk a 10kerkult.hu oldalon.

 

Fotó: 10kerkult.hu/OGY