AD-blacklist1

2016
feb.
10

Tűz, Lézer vagy Csont lesz a ,,befutó"?

Írta: Oszvald György

bbu leadJó híreket olvashatnak azok, akik figyelemmel kísérik a Fuss a föld alatt! – izgalmasnak és látványosnak ígérkező – elnevezésű futóverseny Facebook-oldalát. Egyrészt zajlik egy játék, másfelől a február 27-i eseményre nevezők számáról közölnek infót.

 

 

Nincs kétségünk afelől, hogy legyen bár a föld alatti rész díszlete tűz, lézer vagy csont, a siker borítékolható. Ugyanis a Kőbánya alatt húzódó pincerendszer már önmagában is izgalmas, hát még akkor, ha lézerparádé, szembejövő vonat, csonti-zenekar, zongorázó csontváz vagy akármi más meglepő, félelmetes, szokatlan dolog teszi látványossá a futást.

 A BBU-Szervezőiroda felhívása szerint ugyanis azt a látványelemet valósítják meg a három közül, amelyik a Facebook-oldalukra írt hozzászólások alapján elsőként éri el a 100 voksot. Egy, a jelen közzétételt mintegy két órával megelőző részeredmény szerint a Tűz 81, a Lézer 40, míg a Csont 10 szavazatot kapott már.

Lehet, hogy mire ezeket a sorokat olvassák, már valamelyik elérte a 100 szavazatot.

 

bbu lehetesek

 

   A résztvevők számáról pedig annyit, hogy a jelenlegi állás szerint összesen 1350 nevezés várható, ebből 59 a csapat, így a ténylegesen futók, túrázók száma mintegy 1400 főre tehető. És akkor a helyszíni nevezések még sehol sincsenek…

 

FOLDALATTI BANNER 665