AD-blacklist1

2015
júl.
28

Arany lett a sok munka jutalma

kesely ajna ksc mob.huMár a hétfői versenynapon megszületett az első magyar aranyérem a tbiliszi EYOF-on Késely Ajnának, a Kőbánya SC versenyzőjének köszönhetően.

 

 

 
A vasárnap esti nyitóünnepséggel hivatalosan megkezdődött az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 13. nyári kiadása, hétfőn pedig a versenyzők már „élesben” is megmutathatták magukat. A magyar sikerek nem sokat várattak magukra.
Késely Ajna mindjárt a dobogó legfelső fokára állhatott fel a 200 méteres pillangó döntőjét követően, 2:15.04-es idejével messze lepipálta az egész mezőnyt.
„Még most sem hiszem el, hogy sikerült nyernem, kicsit meg is hatódtam. Utána azonnal átfutott rajtam, mennyit dolgoztam ezért a sikerért” – nyilatkozta közvetlenül a verseny után a mob.hu-nak.
Késely elmondta, az idejével egyáltalán nem elégedett, és azzal sem, hogy az első ötvenet a tervezettnél gyorsabban úszta, noha belülről ezt nem érezte. ,,Sokat kell még tanulnom ahhoz, hogy az erőmet optimálisan be tudjam osztani kétszázon" – tette hozzá önkritikusan.

 


(mob.hu) (fotó, video: mob.hu)