AD-blacklist1

2014
máj.
13

Alelnökké választották Hajdu Pétert

Írta: Szerk.

darazsdij 659leadVezetőségválasztó küldött közgyűlést tartott a Budapesti Kosárlabdázók Szövetsége hétfőn, másus 12-én. A küldöttek – többek között – alelnöknek megválasztották Hajdu Pétert, a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia elnökét. A vele készült interjúból idézünk.

 

 

   – Milyen feladatot fog ellátni alelnökként?

   hajdu peter– Cziffra (Cziffra Mihály, a Budapesti Kosárlabdázók Szövetsége elnöke– a szerk.) elnök úrral előzetesen azt beszéltük meg, hogy az országos szövetséggel kapcsolatos ügyek lesz a fő feladatom. Itt arról van szó, hogy az MKOSZ fővárosi szervezetét kell irányítani, de ugyanakkor a most új alapszabályt elfogadott és a Civil törvény alapján működő társadalmi szervezet munkáját is össze kell hangolni ezzel a tevékenységgel.

   Reményeim szerint Szalai Ferenc elnök úrral és Bodnár Péter főtitkár úrral jól fogunk együttműködni ebben az új felállásban. Kezdeményezni fogom a velük való találkozót, ahol megállapodhatunk a konkrét feladatok végzésével kapcsolatban az MKOSZ közgyűlésének és elnökségének határozatai alapján.

 

   A továbbiakban a riporter arról faggatja az újdonsült alelnököt, lesz-e újra minőségi kosárlabda Budapesten? A választ és a teljes interjút ITT olvashatják.

  

(darazsak.hu)