AD-blacklist1

2013
nov.
04

Épül a csarnok

Írta: Oszvald György

gion 296leadÉpül a csarnok. A Kada utcai kosárlabda csarnok. Persze, ezzel nem mondunk újat, hiszen az a dolga, hogy épüljön. Ám azt ígértük olvasóiniknak, időről időre egy vagy több képpel színesítve beszámolunk arról, hol tart a kivitelezés. Íme, egy október végi állapot.

 

 

 

Nemrég villámtornán jártunk a Zrínyi MIklós Gimnáziumban. A 12 évesnél fiatalabb utánpótlás játékosok mérték össze tudásukat. A meccseket a tornateremben játszották, amivel nincs is semmi baj, jól gion 276-Jbejáratott mérkőzésszínhely ez a Darazsaknak és vendégeiknek.

 

   Ugyanakkor azt is meg kell említeni, nincs olyan pillanat, amikor ne kerülne szóba a csarnok, a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnok. Nemcsak a gyerekek álmodoztak arról, milyen jó is lenne, ha a nézők nem a pálya mellett, lábukat - hely híján - a játéktérre belógva ücsörögnének az öltözi padokon!

 

   Elnézve a lelkiismeretes és igaz, ebben a szakaszban gyors és látványos munkát, nincs kétségünk, hogy a beruházás időben elkészül, s a jaövő tanévben az őszi szünet alatt már itt játsszák meccseiket a srácok.

 

gion 279

 

gion 286

 

gion 292

 

gion 303

 

fotó: 10krkult.hu/OGY