AD-blacklist1

2011
nov.
04

Fedett lesz a jégpálya

Írta: Oszvald György

 

kori02LRévész Máriuszt, a Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság elnökét a reggeli órákban érte el telefonon a 10kerkult.hu. A tegnapi rövidhírt kiegészítendő, a jégpályáról érdeklődött.

 

 

   A tavalyihoz képest komfortosabb, kulturáltabb kiszolgáló létesítményekkel várja a korcsolyázás szerelmeseit a kőbányai jégpálya a Halom utcában, a tavalyi helyszínen – újságolta a képviselő.  kori60– Az idén is 20 millió forintból gazdálkodunk, ez az összeg tartalmazza a működtetés, üzemeltetés költségeit. De a korábbiakkal ellentétben sikerült megoldanunk, hogy sátrat emelünk a pálya fölé, így növekszik annak komfortossága. A tavalyi pozdorja palánkot műanyagra cseréljük, s igyekszünk jobb minőségű jeget is létrehozni. Erre minden reményünk meg van, tekintettel arra, hogyg az idén korábban írtuk ki a pályázatot, s a nyertesnek több ideje volt a felkészülésre, min t tavaly.

   Megtudtuk azt is, egy hónappal hosszabb lesz a nyitva tartás, az önkormányzat november 12-től március 15-ig tervezi a pálya működését. A belépődíjnál kedvező változás lesz, hogy a nagy családosoknak 100,- Ft/fő kedvezményt biztosítanak a nagycsaládos kártya felmutatásakor, akkor is, ha például az apuka egyedül kíván korcsolyázni, de rendelkezik a kártyával. A gyerekjegy 300, míg a felnőtt 400 Ft lesz.

  S hacsak kánikula nem lesz, november 12-én kinyit a jégpálya Kőbányán.

 

Fotó: archív (készült a tavalyi jégpálya megnyitón)