AD-blacklist1

2022
ápr.
05

Atlétikai pályaverseny a szépkorúaknak

Írta: Oszvald György

Senior atletika 684 leadA Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program keretében a Fortuna Senior Szabadidő Sportegyesület várja Kőbánya szépkorú lakosait, családjait, akik szívesen sportolnak és a mozgással szeretnének erősödni, gyógyulni és fiatalodni. A covidos kényszerpihenő után április 30-án rendezik meg a 28. Fortuna Senior Atlétikai Pályaversenyt.

  

   A Fortuna SE öt éve kezdte meg a kőbányai „szépkorúak” szabadidős sportprogramjainak szervezését, előtte huszonöt éven át az atlétika sportban versenyzőket fogta össze és a versenyzésből kiöregedett atléták senior versenyeit és edzéseit szervezte.

 

   Senior atletika 944Ma már büszkék arra, hogy gerinctorna és zenés gimnasztika órákat, ground golf edzéseket, senior edzőtáborokat szerveznek, és különböző szabadidős versenyeken, sporttalálkozókon mutatkozik be az egyesület 250 fős nyugdíjas sportolója.

 

   Senior atletika 1299   „Szeretettel várjuk a sportolni vágyókat a 09:45 órai kezdetű ünnepélyes megnyitóra a Honvéd SE Sporttelepére.

   Az eredményhirdetésre 5 éves bontásban - korcsoportonként kerül sor.” – írják a felhívásban.

 

 

   Az idei atlétikai pályaversenynek egy különleges eseménye is lesz.

   A szervezők a családokat is várják az eseményre, és családi távolugró versenyt rendeznek számukra kb. 12:30 órától! A családoknak a részvétel díjtalan, de nevezéshez kötött, amelynek 12:00 óráig meg kell történnie a helyszínen, a nevezési irodán!

 

Senior atletika 612

 

A versenykiírás és az időrend IDE kattintva olvasható (pdf)

fotó: 10kerkult.hu/archív