AD-blacklist1

2021
aug.
04

Budapesti Nagy Sportágválasztó – A sport napjai

Írta: szerk-OGY

NSV 190914 B 111Kerestél, kutattál, de még nem találtál rá arra a sportágra, melyet szívesen űznél akár egyesületi keretek közt? Megismerkednél és kipróbálnál olyan mozgásformákat, melyek kevésbé népszerűek és ismertek, de annál különlegesebbek és izgalmasabbak? Találkoznál személyesen hazánk olimpiai, világ- és Európa bajnok sportolóival egy aláírás, fotó erejéig?

 

Ha a fenti kérdések bármelyike illik rád, akkor nincs mese, irány Kőbánya, a Budapesti Nagy Sportágválasztó! Hosszú idő után találkozzunk újra szeptember 10-11-én, pénteken és szombaton, 9 és 17 óra között a Merkapt Sportközpontban (1106 Budapest, Maglódi út 12/a)!

 

    A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött – kattints IDE !

 

  A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók, nyílt edzések formájában a közönség az alapokon túl is beleláthat egy-egy mozgásforma világába. Ezen felül az eseményen a látogatók találkozhatnak, sőt együtt is sportolhatnak a megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

   

nsv reg plakat

 

   A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

 

 

fotó: 10kerkult.hu/archív