AD-blacklist1

2020
szep.
23

Sportajánló - hétévégére

Írta: szerk

Potos HM sport B 278Igencsak gazdag és változatos sportprogramot ígér a Kőbányai Sportszövetség, és a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat szeptember 26-ára. Előbbi az Óhegy parkot szemelte is a programok helyszínének, míg a horvátok Zuglóba ,,helyezték át" székhelyüket.  -  FRISSÍTVE

 

 

 

Honvédelmi Sportnap az Óhegy parkban

 

Tavaly egy hat fordulóból álló, Kőbánya általános és középiskolás diákjait sikerült megmozgatni az egyes helyszíneken. Bár azt csak feltételezni lehet, hogy ez évben nem lesz több ezres részvétel, abban biztosak lehetünk, hogy a megoldandó gyakorlati és elméleti feladatok most is érdekesek, izgalmasak lesznek. Íme, a felhívás

Hívunk és várunk minden gyermek és felnőtt érdeklődőt Honvédelmi Sportnapra

2020. szeptember 26-án szombaton 11.00-15.00 óra között az Óhegy parkban!

 

Honvédelmi Ötpróba feladatai között lézerpisztoly lövészet, íjászat, szellemi totók, Óhegy park futás és ground golf játék szerepel.

 

sportajanlo slide

 

Jelentkezz a Regisztrációs sátornál, vedd át a versenylapodat és teljesítsd az ötféle sportállomás feladatait, a teljesítés után add le a regisztrációs sátornál a versenylapod és te sorsolhatod ki a saját ajándékod: golyóstoll csokival - vászontáska - sapka - póló!

 

Jó buli lesz, gyere!

Ha az eső közbeszólna, egy hét múlva ugyanitt várunk!

 

Fortuna Kupa Ground Golf egyéni és csapatverseny

 

   A nemrég lezajlott ground golf Magyar Kupa eredményhirdetésén elhangozott, hogy a siker nyomán a Fortuna Senior Szabadidő Sportegyesület is megrendezi az Első Fortuna Kupa Ground Golf egyéni és csapatversenyt.

 

   A versenykiírás IDE kattintva olvasható.

 

Horvát piknik - vendégségben a kőbányai horvátok

 

   Ezúttal a Kőbányai Horvát Nemzetisági Önkormányzat ,,Zuglóba költözik", ahol is négy nemzetiségi önkormányzat támogatásával rendezik meg a már hagyományos Stipan Pančić kispályás focitornát, és kulturális napot.

 

horvat piknik

 

Update!

 

Rókavadászat

 

   Hogy véletlenül se maradjon ki, felhívjuk a figyelmet a Kőbányai Bringások rókavadász játékát! Az invitálást imígyen fogalmazták meg:

 

   „Ígértünk nektek egy meglepetést nem is húzzuk tovább az időt, lerántjuk a leplet.

Mint köztudott szombaton rendezzük meg a már szokásosnak nevezhető Sportolj Kőbányán − Rókavadász játékunkat. Az elő regisztrálóknak garantált érem, amíg minden indulónak oklevél díjazást adunk.

   Most jön a meglepetés, amit eddig gondosan titokban tartottunk.

   Az idén első alkalommal (tehát ennek komoly hagyománya lesz) a játékosok közül legjobban teljesítő − kerékpár egyéni, kerékpár csoport, gyalogos − kategóriában kupa díjazásban is részesül!

   Hölgyeim, uraim, kupára fel!”

 

A részletek IDE kattintva olvashatók