AD-blacklist1

2017
júl.
18

Foci a vízparton

Írta: szerk-OGY

zanka5leadA Kőbánya SE amatőr női focicsapata Zánkán vett részt egy kispályás tornán július 15-én. Az erőpróbáról Mihajlovics Dorottya küldött beszámolót szerkesztőségünknek.

 

 

 

Az év elején írtunk néhány lelkes, a focit szerető hölgyről, akik csapatba szerveződtek, elkezdtek edzeni, s egy idő múlva már az első megmérettetésen törték a fejüket. Szó se róla, egészen jól rúgták a bőrt, edzőjük, Bereczki István is elégedett volt a teljesítményükkel.A minap, a közösségi megosztót böngészgetve vettük észre, hogy Mihajlovics Dorottya néhány fotót posztolt a mosolygós csapatról. A foci, a mezek sok mindent elárultak, a helyszín neve szerepelt, de ezen kívül más információt nem találtunk.

 

   Nosza, írtunk néhány sort Dorottyának, s arra kértük, küldjön egy beszámolót, hol voltak, milyen alkalomból öltöttek mezt, kik ellen fociztak? A válasz gyorsan megjött, Dorottya tudósítását pedig itt olvashatják. A magunk részéről gratulálunk a csapatnak, s további sikereket kívánunk!

 

zanka1

 

   A XVII. ZÁNKA KUPA rendezvényen vettünk részt az edzőnkkel együtt tízen. A csapat kőbányai lányokból és anyukákból áll. A névsor: Antalicz Szandi, Berencsi Bogi, Halla Petra, Harmati Móni, Oláh Zita, Kolozsi Cili, Kondor Bogi, Csordás Piroska, Berencsi Melinda (Berencsi Bogi anyukája), Mihajlovics Dorottya és az edzőnk, Bereczki István, Pista bá’.

 

   Amatőr focicsapat lévén jelentkeztünk a versenyre, de nálunk profibb és összeszokottabb csapatokkal és játékosokkal is találkoztunk. A mérkőzéseket július 15-én, szombaton játszottuk.    

 

   Egy csoportba kerültünk az NLC Ajka, a Kormányőr SE és a Kópháza SE csapataival. Mi a Kőbánya SE nevet viseltük.

   zanka8

 

   Reggel 8:30-kor az NLC Ajkával kezdtünk, ahol nagyon szép győzelemre került sor, 3:1-re kikaptak tőlünk. Sajnos ez volt az egyetlen nyert meccsünk.  

 

   A következő ellenfél a Kormányőr SE volt, az első félidőben vezettünk 1:0-ra, a második félidőben fordult a helyzet és kikaptunk 2:1-re.

   zanka6

 

   A harmadik és egyben utolsó mérkőzésünket a Kópháza SE ellen játszottuk. A kezdéskor 1:0-ra vezettünk; itt nagy volt az öröm, reménykedtünk, hogy esetleg még nyerhetünk, mert a csoportból az első 2 helyezett jutott tovább. A kezdeti nagy öröm hamar véget ért, a meccs végén 5:1 lett az állás.

   Kicsit el voltunk keseredve az eredményt látva, de Pista bá’ hamar megnyugtatott bennünket, hogy nagyon szép eredményt értünk el és büszkék lehetünk magunkra.

  zanka7

 

   A nap további részét aktív kikapcsolódással töltöttük, a másnap pedig egy kis part menti napozással és a hazaúttal telt.

 

Fotó: Mihajlovics Dorottya facebook oldala