AD-blacklist1

2024
máj.
22

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó

Szerző: szerk

MP307054 leadItt az ideje a sportágválasztásnak! Több mint 100 sportágat és tucatnál több hangszert is kipróbálhatnak a látogatók, május 24-25-én, pénteken és szombaton 9-17 óra között a Merkapt Sportközpontban, ahol olimpiai, világ- és Európa-bajnokok, illetve neves zenészek is színesítik a díjmentes programot a látogatóknak.

Bõvebben

2024
ápr.
19

Milyen pilates gépek közül választhatsz? - Átfogó útmutató kezdőknek

Szerző: szerk

pilates leadLegyen szó a reformerről, a Cadillacről vagy a székről, minden pilates-készülék egyedi funkciókat és előnyöket kínál. Ezek nemcsak az edzési élményt fokozzák, hanem egy sor jótékony egészségügyi hatással is bírnak, amelyek miatt különösen fontos elsajátítani a használatukat.

Bõvebben

2024
ápr.
02

Kőbányai ground golf sikerek Spanyolországban

Szerző: Oszvald György

Ground golf Eb 063 leadElektronikus levelet kapott minap a 10kerkult.hu portál. Potos Ilona, a Kőbányai Sportszövetség elnöke küldött nagyszerű híreket. „Örömmel tájékoztatom önöket a Spanyolország, Segovia városában elért magyar sikerekről az Open Európa Ground Golf versenyünkkel kapcsolatosan!”

Az eredmények magukért beszélnek…

Bõvebben

2024
már.
31

Így gyúrhatod ki magad otthon eszközök nélkül!

Szerző: szerk

torna leadSokaknak nincsen idejük edzőtermekbe járni vagy esetleg uszodába, így nekik kifejezetten jó megoldást nyújthat, ha otthonukban végzik az edzéseket. A gyakorlatokat és az edzés intenzitását pontosan meg kell határozni, így ugyan azt az eredményt érhetjük el, mintha egy edzőteremben edzenénk.

Bõvebben

2024
feb.
29

Érdemes már most tervezni a 2024-es nyári vakációt?

Szerző: szerk

utazas leadMivel lassan már itt a tavasz, ideje lehet meggondolni, hogy milyen nyaralást szeretnél az idén. Akár hazai, akár külföldi utat tervezel, nem érdemes sokat halogatni, mert ahogy a következőkben leírjuk, számos olyan izgalmas esemény lesz, ami miatt sok úti cél szállásai hamar megtelhetnek. Ilyen esemény például a nyári olimpia Párizsban…

Bõvebben