AD-blacklist1

2019
feb.
05

Itt a titkos favorit a belföldi wellness szállodák közt!

Írta: szerk

abacus hotel leadBudapestről mindössze 20 percnyi autóutat kell tennünk, hogy megérkezzünk Herceghalomra, a négycsillagos Abacus szállodába. Itt pedig egy relaxáló, garantáltan pihentető üdülésben lehet részünk. 

 

 

 

 

Az Abacus Business & Wellness Hotel**** -ben összesen 280 férőhelyet kínálnak. A szálloda természetesen egy wellness birodalommal is rendelkezik, ahol testi és lelki kényeztetésekben is részünk lehet. A hotelben ugyanis a vízi és szaunavilág, fitness terem, relaxáló és szépítő kezelésekből is válogathatnak a vendégek.

   A kb. 50 féle arc- és testkezelés közül a csokis masszázs az egyik legkedveltebb.

 

   abacus hotel2A hotel egyébként a pihenés és a wellness szolgáltatásokon kívül az üzleti élet képviselői számára is lehetőséget kínál különféle konferenciák, rendezvények megtartására.

 

   Egy 300 négyzetméteres bálterem, négy szekcióterem, VIP tárgyaló és IPTV technológia áll a vállalati vendégek rendelkezésére. A rendezvényeket a hotel professzionális rendezvényszervező csapata tervezi meg, és bonyolítja le.

 

   Természetesen, különféle csomag ajánlatokat is találunk a szálloda honlapján, amelyek között érdemes böngészni, hiszen olyan programokban is részt tudunk venni ezek által, amelyekre egyébként felárat kellene fizetni.

 

   A hotel húsvéti wellness ajánlata például a bőséges büféreggelin, könnyű levesebéden, svédasztalos vacsorán, valamint a wellness birodalom korlátlan használatán kívül olyan húsvéti programokra is vonatkozik, mint az Állatsimogató, az Abacus Manó Clubban pedig az Abacus Nyuszival is találkozhatnak a gyerekek.

  

   abacus hotel3A többi aktuális csomag is érdekes, szórakoztató és különleges plusz programokat kínál, érdemes tehát ezek között válogatni, ha foglalni szeretnénk. 

   Az ABACUS Restaurant is szerves része a hotelnek, hiszen Tóth Ferenc executive chef irányítása alatt nemzetközi és magyar ételek harmóniái születnek meg a konyhában, aminek hatására magasfokú gasztronómiai élmény garantálja az itt rendezett családi étkezések vagy üzleti rendezvények teljes sikerét.