AD-blacklist1

2019
máj.
31

Utcazene újra

Írta: Oszvald György

Tutta utca1 leadEgy sikeres kezdeményezés harmadik előadása lesz ma este a Szent László téren, a Polgármesteri Hivatal, a katolikus plébánia és a Szent László Általános Iskola közötti útkereszteződésben. Alkalmi „színpaddá” alakul a hely, ahol a Tutta Forza Zenekar szórakoztatja a zeneszerető közönséget.

 

 

Az első utcazene sikeres volt, sajnos, a Tutta Forza és a Szent László Általános Iskola figyelemre méltó kezdeményezését tavaly – a legnagyobb igyekezet ellenére is – teremzenének kellett elnevezni. A rossz, esőbe hajló idő az iskola tornatermébe űzte a koncertet. Persze, a környezet semmit nem vont le az élményből: a Bakó Rolland vezette zenekar nem úszta meg ráadás nélkül.

 

Tutta utca3

 

   Az elmúlt napok időjárása némi aggodalomra adhatott okot, de a beharangozó írása perceiben (kevéssel déli 12 óra után) süt a nap, s ez marad a koraesti órákra is. (Bizalmas információkra alapozva mondjuk, hogy Attila atya ,,megbeszélte" az égiekkel az esőmentes esti órákat.) Így, akik egy könnyed szórakozásra, fülbemászó dallamokra kíváncsiak, azoknak javasoljuk a Tutta Forza Zenekar utcai koncertjét.

 

   Az ingyenes esemény 19.00 órakor kezdődik.

 

fotó: 10kerkult.hu/archív