AD-blacklist1

2018
szep.
10

Ínyenceknek - Sörfesztivál a Főzdeparkban

Írta: szerk

KRAFT fest close 181leadÖsszesen 17 hazai és külföldi főzde 100 söre lesz kóstolható a szeptember 14 és 16-a között megrendezett 4. Kraft Sörfesztiválon, no, hol máshol, mint a budapesti-kőbányai Főzdeparkban, a régi sörfőzde, illetve konzervgyár területén.

 

 


A hazai sörfőzdék tágasra nyitják kapuikat a nagyközönség előtt, míg a régiós főzdék is személyesen érkeznek csapolni a saját - eddig itthon nem elérhető - söreiket a Budapest Beer Week tripla standja mögé.

 

   KRAFT fest close 147A Kraft sörfesztivál egy olyan rendezvény, ahol a fókusz továbbra is a sörön marad minden bazári felhang nélkül ingyenes főzdetúrákkal és itt debütáló új főzetekkel.

 

   3dik Kraft Beer Fest 014Újdonság, hogy a műanyag poharakat a fenntarthatóság, illetve a tökéletes kóstolási-élmény jegyében száműzték a szervezők (kintről lehet behozni saját üvegpoharat, illetve a fesztiválon lehet kedvezményesen is vásárolni több fajtát is), fizetni pedig token-rendszerben lehet a sörökért, melyet a helyszínen lehet nem csak  készpénz, de kártya ellenében is beszerezni.

 

   Szokás szerint nincs belépő, kötelező pohárvásárlás, minimum fogyasztás, vagy fizetős mosdó, ellenben a kraft sörökön túl food truckok, édességek, alkoholmentes italok, kávék, koktélok és élő zenekarok várják a kilátogatókat mindhárom nap.

 

A KR4FT nyitva tartása:


szeptember 14. péntek       17-02h,
szeptember 15. szombat    12-02h,
szeptember 16. vasárnap   12-00h


KRAFT fest close 008

 

   A KR4FT 17 sörfőzdéje: armando_otchoa, Balkezes, Bereta (Románia), Bierol (Ausztria), Dogma (Szerbia), Hara'Punk, Hoptop, Horizont, Kabinet (Szerbia), Mad Scientist, Monyo Brewing Co., Nova Runda (Horvátország), Pelicon (Szlovénia), Rothbeer, Unorthodox (Szlovákia), Uradalmi Sörmanufaktúra és White Stork (Bulgária)

 

fotó: 10kerkult.hu/archív

tamogatas