AD-blacklist1

2018
aug.
30

Meglepetésekkel vár a DreherFeszt

Írta: szerk

DreherFeszt leadAz 5. DreherFeszt fantasztikus sörfelhozatallal jelentkezik szeptember 1-jén, a kínálatában néhány, eddig még sohasem kóstolt Dreher specialitással is megismerkedhet a közönség.

 

 


A jubileum alkalmából – a sörökön kívül – még egy ehető születésnapi meglepetéssel is készülnek a szervezők: a Sass Dani által megálmodott, Dreher Bakkal és malátával készülő sütit az első 555 érkező ajándékba kapja.


   Végre fény derült arra is, hogy milyen extra sörkínálattal készül idén a sörgyárfesztivál. A látogatók megkóstolhatják a Dreher Triplakomlóst, valamint extra friss, pasztőrözetlen tanksörváltozatban az idén bevezetett Dreher Pale Ale-t és a klasszikus Drehert is. Sőt, ez utóbbi szűretlen formájában is ott lesz a felhozatalban.

 

   A csak a fesztiválon elérhető specialitások köre két gyümölcsös ízvilágot is rejt: egy Tropical Mango névre keresztelt frissítő lágert, és egy Black Plum névre hallgató, aszalt gyümölcsös, japán szilva aromájú különlegességet, mely igazi kuriózum lesz.
   A sor ezzel nem ér véget, hiszen a sörfőző mesterek előálltak a Dreher Red Ale-lel, amelyet karamellás ízjegyek és a pörkölt keserűség aromái jellemeznek; valamint egy testes, fűszeres Bombay IPA-val is. Idén tehát egyaránt lesz miből választania a könnyed sörök, a nagy klasszikusok, és a különlegességek kedvelőinek is.

 

   DF 2A sörös gasztronómiai élmények megalkotására a szervezők a közkedvelt gasztroarcot, Sass Danit kérték fel egy Dreher ihlette sütemény elkészítésére, amelyre az első 555 látogató a sörgyár vendége.

 

   ,,Nagyon szeretem az olyan izgalmas dolgokat, amelyekben el lehet rugaszkodni a megszokottaktól. A DreherFesztre megálmodott banana bread muffinok is ezt tükrözik. Alapvetően nagyon kedvelem a sört, nyáron még inkább, hiszen a kánikulában jól esik egy-egy pohár társaságában lazítani, felfrissülni. A maláta izgalmas ízvilága inspirált a desszert megálmodásakor, arra törekedtem, hogy a karakteressége a muffinban is visszaköszönjön. Ugyanakkor szerettem volna megtartani az egyensúlyt, ezért a karamell és banán selymességével lazítottam a karcosságán” – avat be a részletekbe Sass Dani (képünk).

 

   A maximális zenei élményt pedig a nagyszínpad és a kisszínpad 5-5 fellépője biztosítja majd. Míg az előbbin a Cloud 9+, a Magashegyi Underground, a Bëlga, a Kelemen Kabátban és a Lóci Játszik koncertjei követik egymást, addig a kisszínpadon a Lángoló Gitárokkal közösen szervezett DreherFeszt Felfedező tehetségkutató 117 jelentkezőből kiválasztott döntős bandái mérkőznek meg egymással a közel 1 millió forint értékű díjazású versenyen.

 

   A teljes képhez javasoljuk, tekintse meg honlapunk korábbi ajánlóját is!