AD-blacklist1

2018
aug.
15

Szerenád a hivatalban

Írta: Oszvald György

nyaresti leadA Tutta Forza Zenekar két kiváló művésze, Könyves-Tóth Mihály és Renczés Balázs a főszereplője annak a különleges koncertnek, melyet a Polgármesteri Hivatal Átriumában rendeznek augusztus 16-án 18.00 órai kezdettel.

 

 

 

Ha nem is napra pontosan, de augusztus végén a Nyáresti koncertek sorozatban hallhatta a zenei csemegékre fogékony közönség három fiatal kőbányai művész kamarakoncertjét. Könyves-Tóth Mihály -trombita-, Renczés Balázs -cselló- és Sárréti Márton -hegedű- bűvölte el a közönséget. Annak idején szerkesztőségünk beszámolt a koncertről, ajánljuk mindenki figyelmébe.

 

   balageAz augusztus 16-ai koncert szereplői – Sárréti Mártont kivételével – azonosak, a cím is csak árnyalatnyit változott: most Nyáresti szerenád a cím.

   Változott viszont a helyszín: az előadás a felújított Polgármesteri Hivatal belső udvarában lesz. Hisszük, hogy a félig kész állapotban is már jól mutató átrium az előadás napjára ünneplőbe öltözik, hiszen felavatása is ünnepi esemény.

   Tutta ujevi 2018 A 522Könyves-Tóth Mihály trombitaművész és Renczés Balázs csellóművész igazi unikumnak számítanak, tehetségüket néhány darab erejéig már többször megmutatták.

 

   Zongorán közreműködnek: Szabó Teréz és Rubin Márta.

 

Az augusztus 16-án, 18.00 órakor kezdődő koncert ingyenes.

 

nyaresti

 

Támogasd szerkesztőségünket, hogy fejlődhessünk! A miértre és hogyanra ITT a válasz.