AD-blacklist1

2018
aug.
08

Lazítás a tóparton

Írta: szerk

2018bazinagymagyarlagzi leadÁltalában igaz, hogy a nyári hónapok – külföldön, belföldön, tengerparton vagy a hegyekben – a pihenés, üdülés, a családok közös programjainak ideje. Itthon meg uborkaszezon van, mondják. Ezen kíván segíteni egy könnyed nyári rendezvény az újhegyi Mély-tónál augusztus 9-én.

 

 

A szervezők már a délutáni óráktól biztosítják a gyerekek körében népszerű játékokat: ugrálóvár, állatsimogató, arcfestés, gólyalábas interaktív játékok és egyebek, hogy az este a felnőtteké lehessen.

Álljon itt egy kedvcsináló videó a programról:

 

 

  A csúcspont mindenképpen az este 8-kor, a tó vizére épített színpadon kezdődő vidám, pikáns, elsődlegesen a felnőtteknek szóló műsor, Harsányi Gábor vígdrámája, a Bazi nagy magyar lagzi (rendező: Bednai Natália) lesz.

 

A jelszó, tehát: Lazítsunk a Mélytónál!

A programok ingyenesek! A szervezők hűsítő párakapuval enyhítik a forróságot.

fotó: szabadter.hu

  


A hamisítatlan, hagyományos magyar lagziban igencsak összekuszálódnak a szálak: a menyasszony nem a vőlegényt várná, a vőlegény a hozományra hajt, a Polgi ott keresi a boldogságot, ahol az újdonsült férj, megjelenik az ara régi szerelme menyasszonyi ruhában, a tanú vele mondaná ki az igent, majd egy kétes múltú lány is megátkozza egy vajákos asszonnyal a frigyre lépett férfit... És mindez csak a kezdet. A nagy mulatás bővelkedik fordulatokban, humorban, miközben nem homályosodnak el az őszinte pillanatok. Harsányi Gábor vígdrámája egy igazi kortárs, mégis autentikus lakodalom vérbő lenyomata, tele hatalmas poénokkal és nevetéssel

A Pódium színház előadása


2018bazinagymagyarlagzi