AD-blacklist1

2017
aug.
29

Hahó, sörfesztivál a hétvégén!

Írta: szerk

DF leadNegyedik alkalommal nyitja meg kapuit szeptember 2-án a Dreher Sörgyárak a közönség előtt, hogy a látogatók az egyetlen hazai sörgyárfesztiválon autentikus környezetben hódolhassanak a sör és a zene iránti szenvedélyüknek.

 

 

A szervezők gondoskodtak arról, hogy az utolsó pillanatokra is maradjon hír, meglepetés. Hadd indítsuk a sort a fellépőkkel, s a nyáron meghirdetett fellépési lehetőségre a feltörekvő, tehetséges zenekaroknak.

 

   A DreherFeszt nagyszínpadán a Cloud 9+, a Punnany Massif és az Intim Torna Illegál garantál feledhetetlen élményt, az éjszaka pedig DJ-partikban folytatódik. A fesztivál tavalyi területnövekedésének köszönhetően bevezetett kisszínpadon viszont a Keret Bloggal közösen indított DreherFeszt Felfedező zenei tehetségkutató verseny legjobbjai mérethetik meg magukat, hogy végül eldőljön, melyik banda kapja meg a 100 ezer forintos stúdiózásra beváltható fődíjat. A több mint 80 jelentkező együttesből egész nyáron folyó válogatók után a szakmai zsűri és a közönség döntése alapján már biztosan ott lesz a Beans, a Sorbonne Sexual, a KLOGGS és a Ljubljana. Az utolsó két fellépőre ezen a hétvégén derül fény: a közönség vasárnap a KERET Blog Facebook oldalán, élő videós szavazással választhatja ki a kedvencét.

   A sörgyárfesztivál Kisszínpadán fellépő utolsó bandára ezen a hétvégén lehet szavazni!

 

DreherFeszt201612

 

  És, ha sörfesztivál, akkor a sörökről is illik szólni!

  A főszereplők természetesen azok a sörspecialitások, melyek közül nem egy csak ezen a napon elérhető a közönség számára. Többek között egyedül itt lesz csapon, méghozzá a legfrissebb tanksör formájában a nemrég piacra dobott, gyümölcsös aromát biztosító Mosaic komlóval „fűszerezett” Dreher Mozaik Komlós.

 

DreherFeszt201617   De élvezhetjük majd az enyhén élesztős, karakteres Dreher Szűretlent, illetve a bodzavirág egyedi virágos aromájával megbolondított Dreher Floralt is.

   Emellett a nagy sikerre tekintettel itt is megkóstolható lesz az a magas alfa-sav tartalmú Centenniallel hidegkomlózott sör, amely a Sziget Fesztivál 25. jubileumára készült.

   Amire pedig végképp nem számítottunk, az a barna Dreher Bak csokoládés változata, amely az édes-kesernyés ízzel harmonizáló pörkölt, karamellás tónusával és kellemes, de nem tolakodó csokis, gyümölcsös aromájával egyszerre kihívás és kényeztetés a fogyasztónak.

 

   Hát, ennyi így nagy hirtelen, szerkesztőségünk legközelebb már a fesztiválról közölt tudósítással, képriporttal jelentkezik.

   Addig is ajánljuk az érdeklődők figyelmébe a szervezők jóvoltából egy helyre gyűjtött információkat bandákról, sörökről, helyszínekről, programokról, szóval mindenről, ami egy kellemes fesztiválhoz nélkülözhetetlen.

   KATT IDE!

 

Jó szórakozást, kellemes hétvégét kívánunk!