AD-blacklist1

2016
dec.
02

Rocklegendák

Írta: szerk

plakat leadJimi Hendrix, Steve Winwood, sir John Lennon, Freddie Mercury: rock legendák ők, s még a példálózás is csak egy csepp a tengerben. Ezt a cseppet duzzasztja szerény kis érré Szekeres Attila Rock legends című, december 5-én nyíló kiállítása.

 

 

Hadd kezdjük a kedvcsinálót a helyszínnel! A Köszi KőCafé presszója hosszú évek óta ad bemutatkozási lehetőséget mind képzőművészeknek, mind zenei eseményeknek. Miért is lenne másként most, amikor a rajz, a grafika összefonódik a zenével, egyik a másikról szól, egymás hatásait erősítik.


   A megnyitó 18:00-kor kezdődik. A kiállítást Póka Egon (basszusgitáros, zeneszerző, 1978-tól 1993-ig a Hobo Blues Band tagja, 1997-től 2009-ig a P. Mobil tagja, jelenleg a Póka Egon Experience vezetője. A budapesti Kőbányai Zenei Stúdió művészeti szakképző iskola alapítója, igazgatója.) nyitja meg.


stars

 

   S mivel a program körülbelül 20-21 óráig tart, nem egy hétköznapi kiállításmegnyitóra, s élményekre számíthat az érdeklődő. 

 

   Ajánljuk ezt a programot mindazoknak, akik szeretik a rockzenét, a képzőművészetet, a kettő egybefonódásáról már nem is beszélve...