AD-blacklist1

2012
jún.
12

Kőbányai részvétel a Könyvhéten

Írta: Oszvald György

unnepi-konyvhet-leadMinden Könyvhét egyik jelentős eseménye, mikor az írók, költők dedikálják műveiket. Ez évben, a június elején nyílt és mintegy hétezer új kötetet felvonultató eseményen a Kőbányán élő író, költő, Kanizsa József is résztvevő volt.

  

   A több mint nyolc évtizedes múltra visszatekintő könyvünnep hagyományosan a magyar irodalom, jelesül a kortárs írók seregszemléje. Az Ünnepi Könyvhetet alapítóként szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése az elmúlt évtizedekben igyekezett maradéktalanul valóra váltani a Könyvhét ötletadójának, Supka Gézának nyolc és fél évtizeddel ezelőtt megfogalmazott elképzeléseit.

 

   antalDSC 0148A szervesen kapcsolódó gyermekkönyvnapok programjai és könyvei a kicsik és nagyobbak, az eljövendő felnőtt könyvszeretők figyelmére összpontosítottak.

  

   Kanizsa József a 83. Ünnepi Könyvhéten a Vörösmarty téren, a KELLÓ Nonprofit Kft. Pavilonjánál dedikált június 8-án délelőtt 11 órától. A csatolt fotón Kanizsa mellett Nguyen Piroska vietnami származású költő látható. antalDSC 0164Kanizsát Jenei Szilveszter, a Jesz Recordasz Kft. ügyvezetője, gitárművész is köszöntötte a dedikálás alkalmából.

 

 

 

 

fotó: Kanizsa József