AD-blacklist1

2017
feb.
26

Siker a Kőrösi Nosztalgia színházi bérlete

Írta: szerk

bubus 3A Kőrösi Kulturális Központban rendeztt Nosztalgia előadásokra minden jegy elkelt, ezért a fellépő színházak úgy döntöttek, esti – ráadás – előadást is adnak a kőbányaiaknak. A sikerre való tekintettel a Pesti Művész Színház Vaszary Gábor: Ki a hunyó? – avagy Bubus című vígjátéka lesz látható a ráadás előadások sorában.

 

 

A ráadás darabot március 12-én 19 órai kezdettel láthatják a korábbi előadásról lemaradt érdeklődők.

 

ki a hunyo avagy bubus original 29796   A komédia mulatságos bonyodalmának okozója egy szerelmeslevél, amit hősünk, Gáspár felesége talál meg férjuránál. Mi ilyenkor a teendő? Vallani vagy tagadni? Gáspár ez utóbbit választja, s hogy lebukását elkerülje, egyik legjobb barátját, Bajza Palit kéri meg arra, hogy vállalja el helyette a levél címzettjének szerepét. Minden rendben is lenne, ha váratlanul nem bukkanna fel egy másik barát, aki szintén alibit igazol Gáspárnak. Ez már sok a hitvesnek, és különösen hősünk anyósának, aki amolyan házisárkányként mindenáron be akarja bizonyítani lányának, hogy Gáspár egy alávaló nőcsábász. Hősünk, hogy tisztázza magát, döntő ütközetre készül, felkér egy közönséges gépírónőt, hogy játssza el barátja kedvesét.

 

Szereplők:

 

Gáspár  Beleznay Endre, Jolán, a feelsége Szabó Zsuzsa, Klárika, a lányuk  Nagy Barbara, Mama, Jolán édesanyja – Borbáth Ottilia, Pál – Straub Dezső, Olga, a felesége – Sáfár Anikó, Kondorka, tanár – Harsányi Gábor, Hilda – Jakus Tímea, Lukács – Fogarassy András, Kisasszony  Ullmann Kriszta

 

bubus 2

Rendező: Fogarassy András

Belépődíj: 2200 Ft

 

Jegyek a ráadás előadásra IDE KATTINTVA vásárolhatók.