AD-blacklist1

2017
nov.
28

Jótékonysági koncert az Adrával

Írta: szerk

adra 2leadNagyszerű rendezvényről értesítette szerkesztőségünket Sándor Zoltán iskolaigazgató Újhegyről. Jótékonysági koncertet szervezett az Adra alapítvány a Széchenyi István Általános Iskolában november 25-én.

 

 

 

 

Az Adra Alapítvány koncertjét az iskola hittanos diákjai kezdték. A tanév során tanult dalaikat adták elő a szép számú érdeklő szülő és egyházi személyiségek előtt.

 

adra 4

 

   A sikeres fellépés után az alapítvány elnöke, Csapko-Zohan Tünde egy rövid kisfilmmel mutatta be tevékenységüket.

 

   Az ADRA Alapítvány a Hetednapi Adventista Egyház humanitárius szervezete, országos hatókörrel 1991. óta működik hazánkban, a nemzetközi ADRA humanitárius szervezet tagjaként.  A szervezet célja: a hátrányos helyzetű társadalmi rétegek életminőségének javítása, esélyegyenlőségének elősegítése vallási, etnikai, faji, politikai megkülönböztetés nélkül. Az Adra alapítvány és a Széchenyi Általános Iskola együttműködése 15 éve tart.

   adra 5

   

    A bemutatás után Simon László lelkész hirdetett igét, majd szavai után lépett színpadra a 8 Az Egyben Singers énekegyüttes.

 

adra 1

 

   A meghitt hangulatú délutánon 80 ezer forint adomány gyűlt össze az „Éhes vagyok!” program javára, melyet a Széchenyi Általános Iskola négy rászoruló diákjának étkeztetésére fordít az alapítvány.

 

(Sándor Zoltán)