AD-blacklist1

2018
ápr.
28

Művésztanári sikerek Dombóváron

Szerző: szerk-OGY

KROO muv tanar dijHárom aranyminősítés és nívódíj, egy ezüst minősítés, négy különdíj a mérlege a Kroó György Zeneiskola művésztanárainak mérlege a Dombóváron megrendezett zeneiskolai fúvós ás ütős tanárok országos versenyén.

Bõvebben

2018
ápr.
28

Szirtaki és kóló az egyesben

Szerző: Oszvald György

GRE SRB tanchaz 297leadGörög és szerb táncház a Kőrösiben április 13-án – hirdette a plakát minden sallang nélkül. A zenét a görög Mydros és a délszláv zenét játszó Babra zenekarok szolgáltatták.

Bõvebben

2018
ápr.
26

A betűszerető nagymama öröksége

Szerző: Oszvald György

xhk 108leadBár ismerjük egymást régen, egészen addig nem tudtam róla, hogy kiváló poéta, amíg egy iskolai rendezvényen nem köszöntek rám a papírlapokra nyomtatott, felnagyított versei. Egy pillanatig elgondolkodtam, tényleg ő az, Kőbánya aljegyzője, Hegedűs Károly? Miután sejtésemet megerősítette az igazgató asszony, néhány napon belül felkerestem, s egy interjúra kértem…

Bõvebben

2018
ápr.
23

Keresztmetszet

Szerző: Oszvald György

Kohegyi Gyula 002leadKőhegyi Gyula német származású grafikusművész, a Magyar Kultúra Lovagja életművet átfogó, Keresztmerszet című kiállítása nyílt meg a kőbányai Szent László Plébánia Galériában április 15-én. A kiállítást dr. Kelényi István művészettörténész nyitotta meg.

Bõvebben

2018
ápr.
15

Díszterem-avató extrákkal

Szerző: Oszvald György

KROO muv tanar koncert 033leadRendhagyó művésztanári koncerttel avatták fel a Kroó György Zeneiskola emelt színpaddal felújított Dísztermét április 5-én. A hangversenyen különleges produkciók hangzottak el.

Bõvebben