2017
feb.
24

Finisben a Miss Spinner szépségverseny

Írta: szerk

miss sp leadSajtófotózáson vettek részt néhány napja a Miss Spinner 2017 – kerekesszékes szépségversenyt promótáló jelöltek: az Újszínház művészei, az előző évek kerekesszékes szépségkirálynői és a Miss International Hungary 2017 győztese. Az esemény célja az idei verseny hírverésén jóval túlmutat.

 

 

Debreczeni Zita ezúttal az Újszínházban kapott lencsevégre gyönyörű színésznőket, valamint ép és kerekesszékes szépségkirálynőket. Hazánkban ez az első alkalom, amikor a csinos hölgyek egyenlő esélyekkel állnak a fotós kamerája elé bebizonyítva: a szépség mindenkié.

   A szervezők szeretnék, ha a fotósorozat megmutatná a különbségek elhalványodását és láttatná, hogy egy kerekesszékes hölgy is lehet sugárzóan gyönyörű.

   17x– A 2017-es év központi témája: az önbizalom fejlesztés és a pozitív életszemlélet, valamint a társadalom „befogadóképességének” pozitív irányba terelése. Ennek szellemében szerveztük meg kampányunkat is, melyhez legnagyobb örömünkre az Újszínház neves színészei és a Miss International Hungary szépségkirálynője, Hartó Rebeka is örömmel csatlakozott – újságolta Kazány Tibor, a Miss Spinner 2017 – kerekesszékes szépségverseny ötletgazdája (a képen balra). – Nagy  örömömre szolgál, hogy a kerekesszékes szépségverseny keretein belül egyszerre fejleszthetjük a jelentkező hölgyek önbizalmát és felhívhatjuk a figyelmet az esélyegyenlőségre, ezzel lehetőséget és teret adva szépségük, illetve nőiességük megélésére  Hálásak vagyunk érte, hogy évről évre egyre többen támogatják társadalmi mondanivalónkat és üzenetünket. Bízom benne, hogy figyelemfelkeltő sorozatunk még több kerekesszékes hölgyet sarkall arra, hogy vállalja önmagát és jelentkezzen idei versenyünkre – osztotta meg gondolatait Kazány Tibor.

 

    MG okxPikali Gerda színművész azt emelte ki, hogy a kerekesszékes lányok „vidámak, bátrak és gyönyörűek”. – Pedig hátránnyal indulnak, már akkor is, ha csak a mindennapi tevékenységek elvégzését vesszük. De ettől még nők, ízig-vérig! Rengeteget nevettünk a fotózás alatt és bevallom, azon töprengtem: ha minden nehézségük ellenére ők így tudnak mosolyogni, akkor róluk veszek példát. Mert az élet szép és ők emlékeztettek erre ma – mondta. 

   Bálizs Anett színművész szerint a kerekesszékes hölgyek „nők, éppúgy, mint mi. És szeretnek nevetni. Éppúgy, mint mi. És természetesen szeretnek szépek lenni, éppúgy, mint mi. Ez egy fantasztikus, közös nap volt, bármikor örömmel teszek eleget egy ilyen felkérésnek, hisz ez számomra épp annyira nagyszerű élmény, mint ezeknek a szépséges ifjú hölgyeknek.”

   Halász Éva szerint „minden kislánynak álma az, hogy egyszer „hercegnő” lehessen. Azt kell mondjam, hogy ez felnőttkorunkban sem változik meg, minden nő szeretne legalább egyszer úgy tündökölni, mint egy királylány. Ruhatervezőként pedig nincs nagyobb boldogság, mikor látom a nők arcán, hogy az általam tervezett és megálmodott kreációban megélik ezt az érzést. Az örömömet pedig még inkább fokozza, amikor a ruhakölteményeimmel mindezek mellett egy nemes célt is szolgálhatok. Az ötletet páratlannak tartom, és nagyon jó érzés, hogy a szervezők ismét engem kértek fel a versenyzők ruháinak megalkotására. „


MS csikx

 

   Érdekes lehet a fenti vélemények összevetése Hartó Rebeka - Miss International Hungary 2017 szavaival: – Örülök, hogy részese lehetek ennek a fotózásnak, hiszen jó ügy mellett állhatok ki. Olyan királynőkkel találkozom, akikre csak felnézni lehet, hiszen példamutató, amit véghez vittek. Mindenki elérheti az álmait és céljait és az fontos, hogy támogassuk, valamint segítsük a másikat – nyilatkozta.

 

 MG 2855x

 

Jelentkezni IDE kattintva lehet.

(Miss Spinner)